två tips från catwalken

Skrivet 2009-08-24 @ 00:15:26 i fixa stilen/inspiration

Ibland kan modet behöva lite nödlösningar, både pågrund av bekvämlighet och av praktiska anledningar. Man kan faktiskt lösa dessa problem med stil!

1. Det långa skärpet.
Problem: Skärpet är så långt att när du har det i midjan, så sticker en lång bit ut och petar alla kortväxta små barn i ögonen.

Lösning: Om skärpet inte har en "hälla" där man fäster den överblivna biten i, stoppa in den sista biten under skärpet och trä ut det på undersidan (som på bilden från Lanvins visning). Kan faktiskt ge den där extra detaljen och göra det hela snyggare!

2. Höst skon till bara ben.
Problem: Du vill fortfarande visa upp dina brunbrända ben efter sommaren, men kan inte hålla dig längre: Du MÅSTE ha på dig dina nya höst skor! Och vi alla vet ju att det inte är jätteskönt att vara barfota i ett par boots.

Lösning: Försök inte att dölja dina strumpor, de kommer att glida upp och alla kommer att se misstaget. Inbilla alla att det är meningen att strumporna ska synas, kolla på bilden från Bottega Venetas höstvisning. Kör antingen på enkla svarta strumpor eller köp ett par söta med volang eller spets!


Strumpor från ASOS.COM & HM.COM
Kommentarer
Postat av: Tobias Martinsson - Mitt liv genom en kameralins

Allt bra med dig? :D

2009-08-24 @ 13:51:59
URL: http://perspektiw.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan!

Okej,förlåt för detta späm...Men jag vill tipsa dig om en blogg som heter http://jjuno.blogg.se

Det är inte bloggaren som skickat detta,utan en läsare..Och varför jag gör det,är för att jag älskar den bloggen.Det är en vettigaste,viktigaste & bästa bloggen jag läst.Hon skriver om självförtroende .Om en människa ska funka,så behövs självförtroende .Det är a-o i livet.

Hon skriver allt ifrån hur du blir säkrare med killar,till hur du kan stärka din kompis självförtroende .Hon kommer också ha intervjuer med några läsare,som varit mobbade eller haft anorexia..Gör som du vill,men du vet precis lika bra som jag att en sån hära blogg behövs,så det är ett vettigt beslut att besöka den.Tjejen som skriver den är värd en stjärna på blogghimmlen.Tack för mig( http://jjuno.blogg.se )

2009-08-24 @ 16:01:28
Postat av: Amanda

bra idé med skärpet:)

2009-08-26 @ 16:59:35
URL: http://abls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn

Kom ihåg mig?

Mail


P.S. Kommentarer med spam om gratis sidor osv, godkännes ej.
Trackbackwww.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se EmsRSS 2.0