the belt edition

Skrivet 2010-02-10 @ 02:04:28 i läsvärt

Att bara stänga det där spännet på bältet du håller runt din midja kan komma att förändra din outfit helt och hållet, bli pricken över i:et eller ge din kropp den perfekta figuren. Man ska aldrig underskatta skärpet med andra ord! Skärpets utförande varierar med modet, som tex om det ska vara brett, smalt eller kanske flera smala på en gång. Detsamma med vart på kroppen det ska sitta. Här kommer några viktiga punkter om skärp!


Skärp på bilden: Vitt med guldnitar, Topshop.com 25 pund // Vitt med silverspänne, H&M 79,50 sek // Beige med nitar, Gina Tricot 99 sek // Skärp med nitar och kedja, Asos.com 185 sek.

Våga testa nytt! Du kan bära ett skärp på så många olika sätt. De kan hålla upp dina jeans, eller markera din midja när du bär en oversized top. Testa ett bälte utanpå din jacka (tex trenchcoaten), ett riktigt hett tips för en stilig look!

Midjemarkera mera! Sätt ett skärp i midjan för att trolla fram den där perfekta kvinnliga siluetten. Här gäller det dock att tänka logiskt, ett skärp i midjan kan göra mycket för en outfit men i vissa fall passar det inte alls!

Just-nu-trenden. Det är mycket billigare att investera i ett skärp än i en helt ny outfit. Sugen på rock och nitar? Satsa på ett nitprytt skärp. Ute efter bohemlooken? Satsa på ett broderat! Osv osv.

Statement skärp! När en outfit känns tråkig kanske du är van att hänga på dig tex ett stort statement-halsband? Varför inte lämna halsbanden hemma en dag och satsa på ett skärp med stora, galna detaljer istället? Låt skärpet vara smycket (skippa då halsband helt och hållet så att det inte blir för mycket)!

Kommentarer
Postat av: G2 / Gosia

Åh, precis så är jag också!

Skönt att jag inte är ensam om det ;)



Fan, jag kan inte ha midjebälte! Hatar det! Det är ju så jävla snyggt, men jag har så smal midja jämfört med mina rätt så breda höfter :(

2010-02-10 @ 12:31:13
URL: http://gosias.blogg.se/
Postat av: Katarinaz

Härligt kollage. Får man fråga var du hittar alla dina photoshop brushes?;)

2010-02-14 @ 19:30:55
URL: http://Katarinaz.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn

Kom ihåg mig?

Mail






P.S. Kommentarer med spam om gratis sidor osv, godkännes ej.
Trackback



www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0