Ett sko kap!

Skrivet 2010-04-28 @ 20:23:17 i shopping


Tänkte tipsa om dessa pumps från ASOS som kan bli dina för det lilla fjuttiga priset på ca 288.50 kronor. Finns i färgerna svart, nude, tan och rött och är inspirerade av de som Cheryl Cole bär på bilden ovan. Jag skulle behöva ett par i svart eller nude, men är osäker på om jag verkligen gillar peep-toe på pumps eller inte. Är du intresserad så finns de här.

Spännande..

Skrivet 2010-04-28 @ 19:22:13 i allmänt


Campadre.com är en sida som har olika kampanjer från dag till dag, där man kan fynda en himla massa saker till väldigt bra pris (lite som en outlet). Tex så sålde dem väskor från Friis & Co för ett par veckor sedan för 145 kronor, som i vanliga fall kostar ca 450 kr i butik.

Just nu finns det några kommande kampanjer som jag tycker ska bli spännande att se vad de innehåller, nämligen: Fendi (29 April-3 Maj), Chloé (4 Maj-8 Maj) och Roberto Cavalli Timewear (10 Maj-14 Maj). Hoppas lite extra på att det dyker upp något fint från Chloé!

För att handla hos Campadre behöver man bli medlem (via inbjudan), vill du bli medlem så kan du kommentera nedan så skickar jag en inbjudan till dig(glöm inte din mail!).

Supermodellerna visar festivalstilen @ Coachella

Skrivet 2010-04-27 @ 08:05:43 i stilkollen

I Sverige och övriga Europa är det ett par månader kvar tills dess att vädret tillåter festivalsäsongen att börja, medans USA redan har smygstartat på andra sidan Atlanten. På populära festivalen "Coachella" dyker det varje år upp en hel drös med kända ansikten. Perfekt att smygtitta på festivalmodet redan nu tycker jag!

Snyggast klädda på festivalen tycker jag att toppmodellerna och stilikonerna Alessandra Ambrosio, Chanel Iman & Alexa Chung var. Om man vill följa deras fotspår under sommaren så ska man satsa på:
Solglasögon, stövlar, hatt, skor med ankelrem, väskor med lång rem, jeansshorts, ljusa färger, den militärgröna jackan och dinglande örhängen.

Vem tyckte du var bäst klädd av dessa tre?

Pocahontas på festival

Skrivet 2010-04-26 @ 22:54:14 i shopping
En av vårens trender är en härligt etnisk mix! Tänk bohem möter indianer, afrika, grafiskt, mönstrat, färger, jordnära, fransar, fjädrar. Strutsa runt som en modern Pocahontas på sommarens festivaler med dessa accessoarer!


Halsband, Mango 299 Sek // Örhängen, Topshop 16 Pund // Väska, Warehouse/Asos 635 Sek // Hårband med pärlor, Accessorize 7 Pund // Ballerinaskor, Nelly 249 Sek.

Väsk-spaning i kändisvärlden del 2!

Skrivet 2010-04-26 @ 11:51:44 i stilkollen


Här kommer ännu lite smygspaning på vad kändisarna bär för snygga (och dyra...) väskor. Jag tror nästan att man kan påstå att varenda kändis äger en väska från Balenciaga och Chanel. Alexander Wang väskan med den nitprydda bottnen måste ju även den vara något som finns i varenda fashionistas garderob?

Personligen så älskar jag Proenza Schouler väskan "PS1" som här syns på Leighton Meister, den finns i oändligt många fina färger och material och skapar stora ha-begär från min sida. Läs del 1 här.

Vad tycker ni?

Äntligen, fröken Kling!

Skrivet 2010-04-26 @ 01:12:55 i allmänt



Bilder från Frida Fahrman (länk).

Jag brukar inte inspireras sådär jättemycket av Elin Kling. Visst, hon har skitsnygga kläder men det är inte så lätt att gå klädd som henne när man tex inte riktigt har möjlighet att gå i högklackat hela dagarna. Så såg jag dessa bilder och helt plötsligt kom hon tillbaka på min lista över "Sveriges bäst klädda donnor", hon ser så fräsch och glad ut! Jag hade lätt kunnat kopiera outfiten rakt av. Tyvärr skrev hon på sin blogg att hon inte brukar publicera sådana här vardagsoutfits vanligtvis, och hon lovar att hon är tillbaka i klackarna imorgon. Tråkigt tycker jag!

Summering av vecka 16

Skrivet 2010-04-25 @ 22:52:16 i blogazine

Hej! Nu verkar min bloggtorka äntligen vara över *puh* (även om det soliga vädret oftast lockar mer än att sitta inne vid datorn...). En hel del nya inlägg har hursomhelst dykit upp på bloggen under den senaste tiden, så vad passar då bättre än en traditionell sammanfattning blogazine-style?

Detta här hänt på bloggen under senaste tiden:
En läsare hade en fråga om armband på överarmen, vart finns det?
För er med Alice hysteri finns det nu en god nyhet...
Dåligt med outfitinspiration? Spana in detta!
5 romantiska accessoarer under 500 kronor.
Gillar du Carin Westers kilklackar men inte priset? Jag har hittat ett budget alternativ!
Vilken kändis använder vilken väska? Jag har spanat på kändisarnas väskor!
Saker som jag längtar efter/drömmer om/vill köpa innan löning.
Jimmy Choo gör nu även skor för kvinnor som inte vill bära klackar...
Nudefärgat är stort! Här är 5 skor under 500 kronor.
Let's talk about shoes...
Här är Gold Diggers senaste vårkollektion "Viva Diva".

Vad vill du se mer utav på bloggen? Kom gärna med tips, ideer och synpunkter. Du får även gärna skicka bilder till mig om du har någon accessoar där hemma som ditt hjärta dunkar lite extra för! För ja, vi andra accessoarnördar vill också gärna se dina nya grymma skor eller din underbara kollektion med vintage-fyndade smycken!

Gold digger "Viva Diva" S/S 2010

Skrivet 2010-04-25 @ 17:40:42 i nyheter

Vårens kollektion "Viva Diva" från smyckesmärket Gold Digger för tankarna till det glada 80-talet. Kollektionen består av grafiska former och härliga pastellfärger, blandat med etniska inslag och en hel del dragkedje-detaljer. Priserna ligger på ca 375-1295 Sek och märket finns tillgängligt hos bla NK Details eller på Gold diggers egna webshop, klicka här.

Let's talk about shoes

Skrivet 2010-04-24 @ 14:16:04 i allmänt

Något som dyker upp lite här och där just nu är skor i spets. Dessa snyggingar kommer att komma in på ASOS inom kort, jag tycker att de laserskurna detaljerna gör att de är tusen gånger snyggare än tex skorna på H&M. Att de dessutom kommer i vårens finaste färg är bara ett stort plus.


Jag har letat efter gula mocka pumps i MÅNADER! Nu hittade jag dessa snyggingar hos Steve Madden för 89.95 dollar, helt okej pris om det inte hade varit för den skyhöga frakten och tullen. Det blir tyvärr inget köp utan jag får helt enkelt hoppas på att de dyker upp i nån Europeisk webshop (Asos, pleaaaase?)!

5 Nudefärgade skor under 500

Skrivet 2010-04-24 @ 11:35:38 i shopping
Till våren och sommaren vill vi alla trippa runt i ett par ljusa skor efter månader i svarta vinterkängor. Nudefärgade skor syntes på många visningar inför sommaren och nu har skokedjorna börjat släppa sina egna varianter, och även andra ljusa toner som ljusgrå kommer stort. Vill du ge en illusion av längre ben så ska du satsa på ett par nudefärgade pumps till bara ben!

Pumps med vristrem, Have2Have.se 498 Sek // Kilklackar, Skonamig.se 399 Sek // Ljusgrå med nitar, DinSko 399 Sek // Ankelboots med fransar, Nelly.com 399 Sek // Sandaler med klackar, Asos 461 Sek.

Är detta en trend du kommer att satsa på?

Jimmy Choo släpper en kollektion med sneakers

Skrivet 2010-04-23 @ 18:16:55 i nyheter


Är du en av dem som beundrar accessoarjätten Jimmy Choo, men samtidigt föredrar sneakers framför stilettos? Då kanske detta kan vara något för dig!

I Januari släpptes nyheten om att Jimmy Choo kommer att göra en kollektion med sneakers, och nu finns det mer bilder och information tillgängligt (skorna finns inte till försäljning än...). Vi kan väl kalla dem för lyx-sneakers, då priset ligger på runt 4000 kronor.

Materialen går i äkta skinn och mocka, och med lyxiga detaljer som ormskinn och öljetter i guld. Kollektionen innehåller 8 modeller totalt, varav hälften är med högt skaft ("The Tokyo") och resterande har lågt skaft ("The Miami").

Är det något som skapar ett ha-begär hos dig?

What am I longing for?

Skrivet 2010-04-22 @ 08:07:55 i shopping

Hur kommer det sig att man lyckas hitta tusen saker man vill ha precis innan löning? När pengarna väl kommer hittar man aldrig dessa givna favoriter i butikerna av någon anledning, så jag har sparat några av mina här för att påminna mig själv.

De paisley mönstrade byxorna - De är en del av H&Ms "Fashion against AIDS" kollektion som släpps den 20 Maj. Jag får en klump i magen vid tanken på att missa dessa. Jag har letat efter precis sådana här sedan jag satt på en uteservering på Söder för några sommrar sedan och såg en cool hippie-brud som hade några liknande. Jag dör, hjälp mig!

En ny väska - Jag behöver verkligen en ny vardagsväska som inte är svart. Den här är lagom stor för att kunna ha med sig lite sova-borta-saker, och de finns en lång rem vilket jag tycker är ett måste på just en vardagsväska. Kommer från Topshop och kostar 50 Pund.

Hjärtmönstrat! - Hos Asos hittar man dessa shorts (404 Sek, här) och byxdress (461 Sek, här) i något som måste vara vårens sötaste mönster.

Nude-färgade pumps - Jag har fått för mig att det är ett måste till sommaren. De här är perfekta, från Topshop och kostar 65 Pund.

Gråmelerad maxiklänning - Jag skulle nog lätt kunna gå iklädd endast maxiklänningar hela sommaren. En gråmelerad enkel modell är perfekt till vardags. Kan matchas både med skinnjackan och jeansjackan, fint till Converse och alla rockiga smycken man har kvar från i vintras. Kostar bara 277 Kronor hos Asos

Vad suktar du efter just nu?

Väsk-spaning i kändisvärlden!

Skrivet 2010-04-21 @ 20:27:21 i stilkollen

Vi vanliga dödliga drömmer ofta om väskan med stort V, har vi tur kanske vi äger en eller två stycken. Kändisarna verkar köpa designerväskor som om det vore snytpapper under en förkylningsperiod. Vilken väska drömmer du om?

Lyx Vs Budget // Hypade kilklackar

Skrivet 2010-04-20 @ 20:03:34 i shopping

Det finns en hel drös med modebloggare där ute som säger sig ha stora "cravings" efter Carin Westers fina kilklackar vid namn "Lydia". Skon går på 2500 kronor och finns här. Vill du ha en liknande kilklack för ett lite snällare pris så kanske dessa från Modekungen.se kan vara något för dig? Kostar 699 kronor och finns här. Jag skulle då inte tacka nej till ett par i beige!

5 Romantiska accessoarer under 500 kronor

Skrivet 2010-04-18 @ 21:37:47 i shopping
Till våren älskar vi mjuka färger, blommor, spets och andra romantiska detaljer. Några dagar innan löning älskar vi budgettips. Så här kommer en mix av dessa två!


Blommigt laptop fodral, Topshop 20 Pund (ca 220 sek) // Klocka, Gusi/Chique.se 299 Sek // Väska, Accessorize 25 Pund (ca 276 Sek) // Skor, H&M 399 Sek // Ring med vinge, Asos 69 Sek.

Från Catwalken till dig

Skrivet 2010-04-16 @ 00:44:10 i fixa stilen/inspiration
Ingenting att ha på dig? Jag har hittat inspiration åt dig från catwalken och översatt det till något mer lättburet med hjälp av plagg och accessoarer som finns i butik just nu!


Solglasögon, H&M 99 Sek // Baseballjacka, Gina Tricot 249 Sek // Stickad tröja, Kappahl 249 Sek // Skärp, Topshop 20 Pund // Väska, Accent 349 Sek // Byxa, Warehouse/Asos 404 Sek // Skor, Modekungen.se 699 Sek.

Fixa flätan and you are ready to go!

Crush!

Skrivet 2010-04-11 @ 12:33:36 i shopping

Hej! Jag måste bara inflika lite snabbt att jag tror att jag fått en liten crush på dessa skor. Kommer från Din Sko och kostar 449 Kronor. Jag vet inte varför, men vi klickar helt enkelt.

Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen. Så jag skrattar idag.

Skrivet 2010-04-07 @ 21:12:59 i allmänt


Jag lever. Jag har ingen lust att blogga helt enkelt, jag har inte ens tänkt tanken att logga in på bloggen och kolla läget. Jag har en himla massa annat att tänka på just nu, och jag vill inte tvinga fram blogginlägg som blir halvbra. Så jag lever efter låten ovan, lyssna på den så förstår ni nog vad jag menar. Vi hörs när vi hörs, ni som fortsätter kolla in här varje dag trots min frånvaro är ju helt underbara. Ciao!




www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0