Alice in Wonderland smycken nu tillgängliga i Sverige

Skrivet 2010-03-30 @ 00:29:14 i nyheter

Jag har tidigare rapporterat om Disney Coutures nya "Alice i Underlandet" linje med smycken (här), som finns hos bla Asos.com men tyvärr inte skickas till Sverige. Nu behöver du inte gråta mer. KyssJohanna.se har tagit in samarbetskollektionen med Tom Binns i sin webshop och du kan spana in den här. På deras blogg skrev de att det är de första delarna i kollektionen, så kanske kommer mer in senare?

Armband på överarmen?

Skrivet 2010-03-29 @ 20:47:06 i shopping

Jag fick nyligen ett mail från Janniké, som undrade om jag visste vart man kunde få tag på armband som kan bäras på överarmen. Vilken kluring! Jag vet att jag sett ett sådant armband någonstans, men nu kan jag självklart inte hitta det. Men, jag har för mig att det var rätt populärt för ett par år sedan så tips nummer 1: Kolla runt i secondhand butiker.

Nicole Richie bär ofta en massa stela armband på överarmarna, jag vet inte om det är så att hennes armband från den egna smyckeslinjen "House of Harlow" är rätt stora eller om det är hon som är extremt smal (tippar på en blandning av de två). Vill du ha stela armband testa tex armband från Bados eller Tokyo Jane (finns hos bla Accessora och Åhlens City) som man kan "öppna". Annars kan det ju kanske funka med ett armband med stretch i? Ett annat tips är att kolla på Indiska, finns det någonstans så borde det vara där.

På bilden: Armband från Bados, 159 Sek. Armband från Friis&Co, 149 Sek. Armband från House of Harlow, 499 Sek.

Har du sett armband för detta ändamål någonstans? Glöm inte att kommentera här då!

28 Mars: Fotkedjans återkomst?

Skrivet 2010-03-28 @ 18:44:20 i dagens accessoar

Här kommer en liten blandning av dagens accessoar och trendspaning! Denna fotkedja kommer från Asos.com och kostar ynka 62 Sek, finns i silver och guld. Vad tror ni, kommer fotkedjan att göra en comeback i sommar? Jag tycker det kan vara rätt snyggt om man matchar de till pumpsen som hos Lanvin ovan. Lite som ett skosmycke som hänger kvar även när man promenerar hem med skorna i handen tidigt på morgonen. Vill du spana in fotkedjan hos ASOS kan du göra det här.

Yay or Nay?

Utmanad

Skrivet 2010-03-25 @ 21:10:07 i allmänt



Jag har blivit utmanad av gulliga Jenny att skriva fyra saker ni inte visste om mig. Haha, ni vet ju verkligen ingenting om mig!

- Jag lägger inte ut några bilder på mig själv osv pågrund av att nästan ingen vet att jag bloggar. Förutom två av mina systrar, varav den ena driver en stor (och gryyym!) skönhetsblogg.

- Jag har ALDRIG fattat hur man inte kan älska Sean Paul, he's my man liksom! Damian Marley också, såklart. Jag älskar musik som man blir glad av och kan dansa till. Ohoo Pitbull, han var så grym innan han blev internationellt känd och började göra fjortismusik (jag vägrar ens lyssna på hans nya singel, där går fan gränsen)!

- Jag tror att detta blir årets sommarlåt:


Tillräckligt cool kille för att förortsfolket ska älska den, tillräckligt gryyymt bra på slutet för att Stureplan ska sätta upp fingret i luften och göra sin grej. Blir bättre för varje gång man lyssnar. Ha den på repeat.

- Jag är (typ) utbildad sömmerska/mönsterkonstruktör. Typ.

Nu vill jag utmana alla som läser det här.
Känn dig väldigt träffad. Har du ingen blogg så kan du skriva bland kommentarerna, I wanna hear all the juicy stuff!


Accessories against AIDS

Skrivet 2010-03-25 @ 20:50:34 i nyheter

Som ni säkert redan vet så släpper H&M en ny kollektion i Maj, där 25% av intäkterna kommer att skänkas till HIV-organisationer. Kollektionen är festivalinspirerad, och det finns inte ett enda plagg jag skulle tacka nej till! Accessoarerna är fina de med, skorna känns väldigt Givenchy-inspirerade tycker jag. Jag har även alltid varit väldigt svag för paisleymönstrat (det är hippien i mig).


Ja, detta är en accessoarblogg. Men, hela kollektionen är ju så underbar så jag var bara tvungen. The Garden Collection kan slänga sig i väggen, den här kollektionen känns verkligen jag. Undrar om man kan köpa hela kollektionen på avbetalning? Haha. Här har jag valt ut 3 outfits jag gärna skulle bära i sommar, och det var svårt för allt är så fint.

Se hela kollektionen här. Vad tycker ni? Är ni lika kära som jag är?

Roligare än det röda från Pressbyrån...

Skrivet 2010-03-25 @ 19:36:55 i dagens accessoar

Denna lilla korthållare är helt otroligt söt tycker jag! Helt perfekt att använda som förvaring för SL-Kortet, lite snyggare än den röda plastfickan från Pressbyrån. Funkar också bra då man inte vill ha mig sig hela plånboken, som tex när man ska till gymmet. Kommer från Topshop och kostar 5 Pund (ca 54 Sek). Klicka här.

Sorry...

Skrivet 2010-03-23 @ 13:17:35 i allmänt

Foto Jakandjil.com

Förlåt för uppdateringen, eller ja, bristen på den. Jag har tusen idéer och halvfärdiga inlägg men jag har ingen lust. Går igenom något för tillfället som aldrig hade trott skulle vara såhär jobbigt. Jag återkommer när jag känner att jag orkar, ha det så bra tills dess!

Summering av vecka 11

Skrivet 2010-03-22 @ 11:22:44 i blogazine


Hej! Du har väl inte missat att du kan få mitt Blogazine till din mail varje vecka (i förlängd version)? Då kan du vara helt säker på att inte missa något inlägg från veckan som har gått, och att få färgglada mail är alltid lika kul! Vill du få dessa inlägg (1 gång/vecka) till din mail så fyller du helt enkelt i din mailadress i menyn till höger under "Blogazine" rubriken. Varför? Jo för den enkla anledningen att "blogg-tidningar" är den nya grejen, och jag som haft mitt blogazine ett bra tag vill inte vara sämre!
Under vecka 11 så hände detta på bloggen:

Jag skvallrade lite om ännu en ny webshop som öppnade under veckan.
Så stylar du "den lilla beiga" på Burberry vis.
Jag hamnade på blogg.se's första sida, bugar och bockar!
Matthew Williamson kommer att göra en kollektion för ett stort accessoarmärke...
Lyx VS Budget: Ljusa skor i sann Burberry stil, + Vårens snyggaste trench.
Jag rensade garderoben och har lagt upp en massa plagg här!
Erin Wassons egna smyckeslinje finns äntligen i svensk handel.
Fixa vårens tuffaste armyjacka själv! Allt du behöver är en kedja och säkerhetsnålar.
Off topic.



15 Mars:
Tuffa sandaler.
16 Mars: Skon som skapar vårkänslor.
17 Mars: Den perfekta strandaccessoaren.
18 Mars: Vintageinspirerade örhängen.
20 Mars: Pastelliga solglasögon till pangpris.




Gone sleeping

Skrivet 2010-03-21 @ 21:03:44 i allmänt

Förlåt för förfärlig blogguppdatering, jag sitter här med tusen idéer på blogginlägg men jag orkar inte ta tag i dem just nu. Jag är så trött. Hade en skit konstig natt också, var det typ den allmäna män-är-idioter-natten? Någon annan som var ute i Stockholm inatt och märkte hur äckligt desperata killarna verkade vara? Jag fick vid ett tillfälle tillkalla en väktare för att bli av med ett gäng puckon. Ska ta en powernap nu sen återkommer jag!

Kan inte alla ni gulliga läsare kommentera på detta inlägg? Jag kommer att skicka ut mitt blogazine via mail när den finns uppe, vill ni ha det i mailen så kommentera här (glöm ej din mailadress).


20 Mars: Gott öga för pasteller

Skrivet 2010-03-20 @ 17:52:11 i dagens accessoar

Idag hittade jag dessa solglasögon inne i en H&M butik och blev lite småkär tror jag. De finns i turkos, rosa, svart och i butik fanns de även i brunt. I verkligheten är färgerna mycket mer "pastelliga" än på bild, de turkosa går mer åt det mintgröna hållet. Jättesöta och ett riktigt kap då de bara kostar 49,50 sek! Klicka här.

Pimpa ditt plagg med kedjor bara för dagen

Skrivet 2010-03-20 @ 01:21:49 i how to

En läsare önskade lite fler tips på hur man kan piffa till sina plagg på enkla sätt! Just nu är det väldigt inne med armygröna jackor, och jag har sett flera tjejer som pimpat dessa jackor med kedjor på axlarna (eller varför inte på bara ena axeln?). Detta är superenkelt att fixa själv och det behöver inte vara en permanent förändring, när du tröttnat på kedjor tar du bort dem i ett nafs. Självklart fungerar detta även lika bra på kavajen och på andra överdelar.


Min gröna jacka kommer från Only/Vero Moda och kostar bara 200 kronor, ett bra budgettips! Kedjor kan man hitta billigt hos tex Panduro, samma sak med säkerhetsnålar (om du inte har de hemma redan).



Du fäster säkerhetsnålarna från insidan på plagget, placera dem där du vill att kedjorna ska gå emellan. Var kreativ, varför inte låta kedjorna hänga från fickan på bröstet? Du behöver inte placera dem precis som jag gjort. Du kan även använda dig av fler säkerhetsnålar och låta de gå runt hela axeln. Du trär på kedjan på nålen och sedan sticker du in säkerhetsnålen igen på baksidan och fäster.



Du bestämmer själv hur det ska se ut och hur långt ner kedjorna ska hänga. Fram och tillbaka, fram och tillbaka tills du är nöjd! Man får öppna och stänga säkerhetsnålarna några gånger lite försiktigt så att inte kedjorna ramlar av.



Färdigt! Lätt som en plätt. Ett annat alternativ kan vara att ha flera kedjor i olika längder, där du fäster ett smyckeslås på slutet av varje kedja. Då kan du placera säkerhetsnålarna där du känner för att ha dem, och sedan bara sätta fast kedjorna i dem.


Nu kan du shoppa Erin Wassons egna smyckeslinje på svensk mark!

Skrivet 2010-03-19 @ 20:48:06 i nyheter

Modellen och stilikonen Erin Wasson har som bekant släppt ett eget smyckesmärke under namnet Low Luv, som premiärvisades på Alexander Wangs höst/vinter 2008 visning. Detta märke fick en hel del uppmärksamhet i den svenska bloggvärlden då Glamour.se skrev om det för ett par veckor sedan, och den svenska webshopen daydreamsandpearls.se kan nu stolt presentera sig som den första svenska shoppen att sälja märket.

"Som första butik i sverige kan vi nu presentera Low Luv by Erin Wasson som är skapat av den amerikanska modellen och stilförebilden Erin Wasson. Erin Wasson har skapat en rockig kollektion inspirerad av mexikanska skyddsandar och gamla amerikanska bildskrifter och kollektionen reflekterar Erins egna sköna hippie-stil!" - Daydreamsandpearls.se


Vill du spana in utbudet hos shoppen eller kanske till och med shoppa lite så kan du klicka här.

Spana in mina auktioner hos Seconds.se!

Skrivet 2010-03-19 @ 00:18:32 i allmänt

Idag har jag storstädat och börjat rensa i garderoben! Jag HATAR att säga hejdå till kläder, även om jag vet att jag aldrig kommer att använda det, ren och skär kläd-seperationsångest är det. Jag hittade en hel del plagg som har lappen kvar, och en hel del som är använda bara en gång. Det blir så när man jobbar i butik, man köper saker bara för att. Ofta när jag kommer till jobbet på morgonen köper jag ett plagg för att ha på mig det just den dagen och sen används de tyvärr inte igen.

Eftersom jag har så mycket fina kläder i bra skick så har jag nu lagt ut de i min butik "Annas Bazaar" hos Seconds.se. Här kan du vara med och lägga bud eller slå till direkt på det du gillar. Jag kommer lägga upp mer kläder på Fredagkväll tror jag, blandannat ett par chinos och ett par jeans. Åhhh mina älskade kläder, förlåt för att jag aldrig använt er!

Klicka här!

18 Mars: Welcome back, earrings!

Skrivet 2010-03-18 @ 22:11:24 i dagens accessoar


Örhängena är på tillbakavägen, och jag skulle gärna välkomna dem med dessa snygga vintageinspirerade örhängen! Passar jättefint till jeansjacka i vår. Finns att köpa hos PlasticLand och kostar 32 dollar (ca 226 sek), klicka här.

För dig som suktat efter Burberry...

Skrivet 2010-03-18 @ 19:16:06 i shopping

Här kommer en ny "Lyx Vs Budget", denna gång handlar det inte bara om en accessoar utan även om en riktigt snygg trench (jag borde egentligen driva en "jack-blogg" för jag är sjukt besatt av jackor). Denna snygga trench och skor syntes på Burberrys visning för vår/sommar 2010 och kostar tillsammans ca 23000 kronor.
Gillar du stilen men inte priset så kan du hitta två mycket liknande plagg från ASOS samt H&M, på ett totalt värde av 1536 kronor.

Handla Burbery här. Trenchen från Asos finns här. Skorna från H&M finns här.

Matthew Williamson i ännu ett projekt

Skrivet 2010-03-18 @ 14:51:12 i nyheter

Matthew Williamson verkar minst sagt vara en man med många bollar i luften, nyligen rapporterade jag om hans kollektion för Atelier Swarovski (läs mer här) och förutom det har han gjort en massa andra samarbeten (ni minns väl H&M förra sommaren?). Han har även sitt egna märke (bilderna ovan kommer från hans egna S/S 2010 visning).

Nu inleder Matthew Williamson ett samarbete med det italienska accessoarmärket Bulgari (länk), som han kommer att designa en kollektion handväskor för. Kollektionen kommer att vara för s/s 2011 och kommer att premiärvisas under modeveckorna i Milano i September senare iår.

Tror ni att det kommer finnas några godbitar till väskor i kollektionen?

17 Mars: Sommarens sötaste portmonnä

Skrivet 2010-03-17 @ 20:36:45 i dagens accessoar

Sommarens sötaste portmonnä (vilket roligt ord det är, haha!) kommer ifrån Accessorize och blir din för ca 85,50 kronor. Är helt perfekt att ha med i strandväskan när du bara ska ha med dig några slantar för att köpa en glass när du tar en paus från allt solande. Klicka här. Hur söt är den inte?

Satan..

Skrivet 2010-03-17 @ 12:14:28 i allmänt


Min kropp hade tydligen bestämt sig för att sova lite extra idag, så dagens accessoar och fler inlägg kommer senarei kväll. Nu ska jag speed-fixa mig,dricka kaffe och dra till jobbet. Såg att jag är på blogg.se's förstasida, wööhööö Välkommen alla nya läsare som tittar in under dagen :)

Little beige dress // Del 3: Ton-i-ton som hos Burberry Prorsum

Skrivet 2010-03-17 @ 00:10:30 i fixa stilen/inspiration

"Den lilla beiga" sägs bli vårens it-klänning. Jag har tidigare spanat på hur de stylat den hos både Chanel och hos Lanvin och såhär såg det ut hos Burberry Prorsum s/s 2010!


På bilden: Kuvertväska, Mango 299 Sek // Skor, Topshop 65 Pund // Skärp, Warehouse/Asos 309 Sek.

Hos Burberry matchades de beiga klänningarna tillsammans med andra plagg och accessoarer som även de gick i beiga och gråa nyanser, tänk "greige". På denna visning skapades även trenden med strumpor i öppna skor, då gråa strumpor matchades med beiga skor. Smyckena lyser med sin frånvaro hos Burberry, men det finns en hel del fina lerfärgade väskor och en del små silverklickar i väskform.

Vill du sno en av kollektionens mest kända outfits så satsa på en draperad klänning i en beige ton som går mot grått, matcha den med en beige trench och skärp, skor och strumpor som ovan.

Gillar du den här stilen?


16 Mars: Sommarens måste-ha-sko

Skrivet 2010-03-16 @ 21:22:42 i dagens accessoar

Här är den perfekta vår och sommar skon! Cremefärgad, träklack, träplatå samt öppen på sidorna. Den kommer ifrån ASOS Black kollektionen och kostar ca 1485 Sek, kanske inte sådär jättebilligt men det är ändå i äkta skinn och är en investering om du vill ha en bra vårsko. Klicka här.

Jag är så himla övertrött! Min kropp vill sova efter att ha slitit sönder sig på ett afrodans-pass, men mitt huvud vill fortsätta dansa och velar mellan att göra det, blogga eller måla naglarna. Så, här sitter jag och lyssnar på min "glad-musik-lista"Spotify och dansar med fötterna. Vill du lyssna på mina glada favoritlåtar kan du tjuvlyssna här, kanske har vi någon gemensam favorit?

Vero Moda öppnar svensk webshop

Skrivet 2010-03-15 @ 21:19:21 i nyheter

Bestseller (koncernen som äger bla Vero Moda, Vila, Jack&Jones & Only) har äntligen slagit upp portarna för sin nya Webshop! Här hittar du båda Vila, Vero Moda & Only -3 shops, 1 checkout. Shoppen har inte öppnat officiellt ännu, då en del små detaljer inte är klara. Men räkna med att den slår upp portarna inom några dagar.

På shoppen hittar du Vero Modas nya linje "Very", bra tycker jag då den bara släpptes i Glashuset & Gallerian (ja, här i Stockholm alltså). Inne hos Only finns det en massa grymma öppningserbjudanden att spana in! Klicka dig dit.

15 Mars: Snygga sandaler

Skrivet 2010-03-15 @ 10:12:06 i dagens accessoar

Dessa snygga sandaler passar lika bra till den militärinspirerade Balmain-looken som till en ljus spetsklänning och en romantisk fläta. De kommer från Accessorize och kostar 35 Pund (ca 375 Sek), och är i äkta läder. Klicka här.

summering av vecka 10

Skrivet 2010-03-14 @ 20:04:43 i blogazine



Hej! Ännu en vecka har gått, och det betyder att vi är en vecka närmare våren och sommaren. YES! Detta hände hos the Statement under vecka 9:

Matthew Williamson designar för Atelier Swarovski.
Klackarna krymper igen, välkommen tillbaka Kitten heels! Tror ni de får ett varmt välkomnande?
Friis & Co har släppt en kollektion klockor till extremt bra pris, se här.
Styla den lilla beiga klänningen med en färgklick som hos Lanvin.
Prada gör skor med plexidetaljer till våren, här har du budget alternativet!
Gillade du Givenchys skor på deras vår/sommar visning så har du de bästa kopiorna här.
Spana in Nicholas Kirkwoods fantasifulla "Alice I Underlandet" sko här.


8 Mars:
Asos nya sko "Prosper" har en cool kilklack.
9 Mars: Fixa stilen med strumpor i spets!
11 Mars: Snygga sandaler från H&M.
12 Mars: Perfekt väska som funkar till allt.
14 Mars: Kilklackar i sportig stil.


På Tisdag ska jag på en jobbintervju och jag är nervig, vill verkligen ha detta jobb för det skulle passa mig perfekt. Vad det är för jobb berättar jag i veckan om jag får det ;)

Vad vill ni läsa om här på bloggen under nästa vecka? Mer "Lyx vs Budget"? Mer inspiration? Kom gärna med massa förslag!


Kilklackar med en sportig touch

Skrivet 2010-03-14 @ 12:54:35 i dagens accessoar

I vår är det kilklackar som gäller för hela slanten, och dessa har dessutom en lite sportig stil som även det är väldigt inne just nu. Jag skulle verkligen inte tacka nej till dessa, jag tycker att de är supersnygga! Kommer från Chapnlle.com och kostar 599 Sek. Klick klick.

Ber om ursäkt för lite dålig uppdatering för tillfället, har himla massa annat att tänka på. På Tisdag ska jag på en jobbintervju för ett jobb jag verkligen verkligen vill ha, så håll tummarna för mig nu! :)

väskan som funkar till allt

Skrivet 2010-03-12 @ 11:17:15 i dagens accessoar

Dagen accessoar blir denna enkla, men snygga väska från Gina Tricot. Den finns i färgerna brunt, svart, grått och kostar endast 199 Sek! Klicka här.

Nicholas Kirkwoods Alice sko för Printemps

Skrivet 2010-03-12 @ 10:57:00 i nyheter

Paris största varuhus "Printemps" skapade en stor Alice i Underlandet-utställning inför filmpremiären och frågade en rad designers om de ville vara med och skapa någonting. London baserade designern Nicholas Kirkwood designade då dessa otroliga skor, kolla detaljerna! Blommorna, tekopparna, nyckeln och den rutiga klacken. Jag tror inte skon kommer att finnas för försäljning, utan den är endast i utställningssyfte.
Men visst är den tuff?

För att våren bara är runt hörnet

Skrivet 2010-03-11 @ 20:27:41 i dagens accessoar

Dagens accessoar får bli dessa sandaler med nitar från H&M, som är ett riktigt kap för endast 199 kronor. Jag klicka nyss hem de tillsammans med den kornblåa klänningen från "The Garden Collection" och tror att detta kommer att bli en väldigt härlig outfit i sommar till bruna ben (nu svävar jag iväg till sommar drömmarna igen!).

Glöm inte att spana in The Garden Collection, det finns en MASSA fint och jag hade gärna beställt mycket mer om jag inte hade suttit här och shoppat under tidspress.
Klicka dig in till H&M här.

En billigare version av givenchy

Skrivet 2010-03-11 @ 11:20:52 i shopping

Om du suktat efter skorna som visades på Givenchys vår/sommar visning för 2010, kanske detta alternativ från Friis & Company kan vara något för dig? Jag hittar tyvärr ingen prisuppgift på skorna från Givenchy, men deras skor brukar ligga på ett pris runt 10.000 kronor. Skorna från Friis & Company kostar 1299 Sek och finns här.

För dig som suktat efter Prada...

Skrivet 2010-03-10 @ 11:39:32 i shopping

När jag såg bilderna från Pradas vårvisning var skorna med plexidetaljer en trend som jag inte trodde att vi skulle kunna skåda här i Sverige. Jag hade kanske helt fel, för nu kan du förbeställa dessa skor på bilden ovan hos Chapnlle.com. De levereras från och med den 29 Mars och kostar 749 Sek, klicka här. Pradas plexiskor kostar mellan 5-10 tusen kronor och finns här.

Är skor med Plexi och kristalldetaljer något du skulle kunna bära?


fixa stilen med strumpor i spets

Skrivet 2010-03-09 @ 18:50:50 i dagens accessoar


"Strumpor i öppna skor" trenden har blivit väldigt omtalad i bloggvärlden, är det snyggt eller inte? Trenden är definitivt svårburen, men med ett par ankelstrumpor i spets blir det lite mera lättburet (och snyggare!). Ett perfekt sätt att dessutom få inte lite av spetstrenden i din outfit, som syntes hos bland annat Nina Ricci samt hos Dolce & Gabbana.

Ankelstrumpor i spets kan du köpa hos Topshop.com för ca 4-5 Pund styck, just nu har de dessutom alla ankelstrumpor på erbjudande så du får tre stycken för 7 Pund! Klicka här.

Little beige dress // Del 2: Med en klick färg som hos Lanvin

Skrivet 2010-03-09 @ 16:35:57 i fixa stilen/inspiration

Jag har tidigare visat hur man stylar vårens beiga klänning lantligt som hos Chanel (se här), och här kommer del 2 där jag spanat lite på stylingen hos Lanvin.


På bilden: Skor, H&M 399 Sek // Väska, Boohoo 12 Pund // Örhängen, H&M 29,50 Sek // Halsband, Accessorize 14 Pund // Armband, Friis & Company 129 Sek.

Hos Lanvin visades det en hel drös med beiga klänningar i alla dess nyanser och former, stylat med mycket guld som ger en lite mer exklusiv look. Jag fastnade för den här stylingen, där de även blandat in turkost! Det gör det hela lite roligare tycker jag, som en blandning av lyxigt, stilrent och after beach! Turkost och guld tillsammans med en ljust beige klänning ger den rätta looken, men det kan även vara snyggt tillsammans med en klänning i en lite mörkare beige nyans som ger en snygg vintage känsla.

Vad tycker ni? Föredrar du lantligt som hos Chanel?


Friis & Companys Sport Watch

Skrivet 2010-03-09 @ 15:57:01 i shopping

Förra veckan skrev jag om dessa klockor (länk här), och nu har de kommit ut på internet! Jag hade för mig att de kostade 250 kronor, nära var jag iallafall. Priset ligger på 279 kronor styck, vilket gör dem mycket mer plånboksvänliga för alla er klockfantaster där ute än konkurrenternas klockor. Chique.se har fått in klockan i rosa, svart och gul (jag har för mig att det finns fler färger, men de släpps nog ett par stycken i taget). Klicka här.

Beware, high heel lovers!

Skrivet 2010-03-08 @ 23:23:32 i Trendspaning


De låga klackarna är påväg tillbaka om man ska tro på modeskribenter världen över och en hel rad av modevisningar. "Kitten heels" låter gulligt, men kommer alla världens fashionistas att tycka att det är lika gulligt i praktiken? Aldrig förr har folk varit så galna i riktigt höga klackar som de är nu och precis då bestämmer sig en hel rad designers för att de tröttnat på de inte-så-jättebekväma skorna. Victoria Beckham är en av de personer som har uttalat sig om att hon har stora problem med Kitten heels.

Kitten heels har tidigare varit skor med en klack på runt 2 Cm men nu ligger de dock på en klack mellan 2-8 Cm, "The Kitten heels has grown up" har Christian Louboutin sagt i en intervju.
Inför våren och sommaren har den populära webshopen Net-A-Porter.com utökat sitt utbud av Kitten heels med hela 200 procent, det är inte längre tråkiga bas skor med liten klack det handlar om utan nu handlar de om design.

Vad tycker ni om de låga klackarna?


Matthew Williamson designar för Atelier Swarovski

Skrivet 2010-03-08 @ 12:58:41 i nyheter


Matthew Williamson har designat en egen kollektion smycken för Atelier Swarovskis vår/sommar kollektion, som släpptes nyligen. I kollektionen ger han uttryck för sin kärlek till färg, form och kristaller och han säger själv att han inspirerats av konstnären Jim Lambie. Här pratar vi stora Statement-smycken som går i färgerna grönt, blått, orange, rosa, lila och med stora kedjor i guld och silver.

Andra kända namn som designat för Atelier Swarovski i vår är Zaha Hadid, Jason Wu, och Nicholas Kirkwood. Tidigare säsonger har blandannat Christopher Kane, Hussein Chalayan, Proenza Schouler och Rodarte designat för märket. Vill du se mer så klicka dig in på AtelierSwarovski.Com.


Prosper

Skrivet 2010-03-08 @ 11:46:23 i dagens accessoar

Prosper är en utav Asos nyaste tillskott i vårens skokollektion och kostar ca 1485 Kronor. Jag gillar klacken och mönstret, men hade gärna sett dem i brunt. Platån ligger på ca 5 Cm och kilklacken på 15,5 Cm. Är du intresserad, så finns de här!

Vad tycker du om skorna? Helrätt eller bara för mycket?

summering av vecka 9

Skrivet 2010-03-08 @ 01:39:39 i blogazine


Ny vecka och en ny layout! Har arbetat på den här designen under förra veckan, därför hamnade jag lite efter med inläggen. Men nu är den färdig och jag är redo att köra på, jag hoppas att ni gillar designen! Lämna gärna lite ris och ros (ni har varit ovanligt tysta den senaste tiden!) ;) Förra veckan på The Statement:

Satsa på en färgglad väska till våren, här är 5 heta shoppingtips!
Världen har Alice in Wonderland feber, häng på trenden med dessa sagolika accessoarer.
Kate Moss har börjat designa väskor för Longchamp, läs allt om kollektionen här!
I vår klär vi oss i "den lilla beiga", här ser du hur du stylar den som hos Chanel.
H&M har en massa accessoarer i coola färger och futuristiska former, se här.
Jag försvann iväg i några dagar för att bygga på lite nytt...
Etro's kampanjbilder får mig att längta galet efter vår och sommar, NU!
...Så blev den nya layouten klar, se före och efter bilder här!


1 Mars: Vårens ljusa it-väska.
2 Mars: Fint halsband från La Redoute.
3 Mars: Friis & Co har prisvärda klockor!
4 Mars: USA inspirerade Converse.



Har du en blogg inom mode eller skönhet?
Nu söker jag affiliates, dvs inspirerande bloggar att göra länkbyten med. Intresserad? Hör av dig!

Den nya layouten är här!

Skrivet 2010-03-07 @ 21:27:46 i design

Nu är jag äntligen klar med den nya designen! Jag har fortsatt med det enkla som tidigare men som ni ser så har jag gjort bloggen lite bredare och arbetat med lite mer detaljer som gör den roligare. Ser den konstig ut? Bloggen visas nämligen bäst i skärmupplösningen 1280x800 eller större, så har du mindre än det så ändra dina inställningar.

Nu är det lite mer action i menyn och även längst ner på sidan, där finns bland annat ett kontaktformulär om du snabbt vill tipsa mig om något fint att skriva om till exempel!

Så vad tycker ni? Bättre eller sämre?

Etro spring/summer 2010

Skrivet 2010-03-07 @ 20:06:40 i allmänt

Jag verkligen älskar Etros kampanjbilder för vår & sommar 2010! Maxiklänningarna, färgerna, materialen, mönstren och självklart accessoarerna. Nu längar jag ännu mer till vår och sommar, och jag trodde inte ens att det var möjligt.

Nu ska jag pilla på de sista detaljerna på den nya layouten, så kika tillbaka snart igen så är den nog uppe då!

Gone construction working

Skrivet 2010-03-05 @ 15:25:32 i design


Det kan bli lite glest med uppdateringar här på bloggen just nu, jag har nämligen fått för mig att göra lite ändringar i designen. Jag vet inte hur lång tid detta kommer att ta, det är inga jätteändringar utan jag vill fortsätta med det enkla som jag har nu men ska försöka arbeta med lite mer detaljer. Dock tar jag gärna tid på mig så jag själv blir nöjd och slipper göra om allt. Fortsätt spana in bloggen regelbundet så får vi se när jag är färdig! /Anna

amerikanska fötter med stil

Skrivet 2010-03-04 @ 21:29:39 i dagens accessoar

Vad diggar modebloggare mer förutom Converse? USA såklart! Dessa skor tror jag att vi får se på många coola tjejers fötter i år. De finns även med Englands flagga som grund, men jag tycker att dessa USA inspirerade är snäppet tuffare. Du kan köpa dem hos ASOS för ca 495 Sek, det är ju faktiskt ca 250 kronor billigare än de vanliga enfärgade som finns att köpa här i Sverige! Klicka här.

futuristisk street

Skrivet 2010-03-04 @ 14:25:45 i shopping
I det nya numret av "H&M Magazine" visar de upp varor med festliga former. Här finns en hel del accessoarer som för tankarna till futuristik och street stilen. Plexi glas, kantiga mönster och starka färger är ledorden.

Vad tycker ni? Jag gillar det stora halsbandet!

little beige dress // del 1: lantligt som hos Chanel

Skrivet 2010-03-04 @ 02:04:24 i fixa stilen/inspiration
Ett nytt uttryck har formats i modevärlden: "Den lilla beiga". Den lilla svarta får stiga undan i vår och sommar för att ge plats till en ljusare it-klänning, som går i creme och beige färgade toner. Detta fick mig att börja fundera på vad man matchar dessa klänningar bäst till. Ni också? Ni slipper fundera för jag har grävt fram svaren från de bästa visningarna, och först ut visar jag hur den lilla beiga matchas lantligt a la Chanel!


På bilden syns: Skor med kilklack av trä, Topshop 65 Pund // Väska, Accessorize 30 Pund // Blomma, H&M 39,50 Sek.

 
♥ Trä - Klackar och kilklackar i trä ska det vara, vågar du så kör på ett par höga träskor!

♥ Romantik - Väskor i naturfärger som är prydda med blommor, blommor i håret och diskreta smycken.


Vad tycker ni om den romantiska, lantliga stilen?

klocka till bra pris

Skrivet 2010-03-03 @ 11:25:37 i dagens accessoar


Dagens accessoar blir även ett litet tips! Här är nämligen Friis & Co nya klocka "Rough" som finns i både guld och silver och kostar ynka 299 Sek. Det jag egentligen letade efter är deras nya plastklockor som tyvärr inte verkar ha kommit upp på nätet än. Så goda nyheter för er som älskar färgglada plastklockor är att Friis & Co nu lanserar ett gäng, där klockorna kostar lilla 250 Sek (har jag för mig)! Gillar du guld/silver så finns klockan här.


kändisar som designar accessoarer // kate moss

Skrivet 2010-03-02 @ 23:40:20 i läsvärt

I fyra år har Kate Moss modellat för Longchamps kollektioner, därför kände båda parter att det nu blivit dags att ta samarbetet till nästa nivå. Både Kate och Longchamp själva beskriver deras relation till varandra med ord som tillit och respekt.
"Jag har arbetat med Longchamp länge nu och vi funkar bra ihop helt enkelt", säger Kate själv. Idéen att låta Kate designa egna kollektioner kom naturligt även den, då Longchamp teamet alltid uppmärksammat att Kate har många åsikter och synpunkter när de jobbat med varandra. "Vi respekterar Kate för hennes otroliga talang och proffsighet och jag tror att hon uppskattar både Longchamp som företag och för produkterna. Det är en bra mix!", säger Sophie Delafontaine som arbetar som Artistic Director för Longchamp.


"Den perfekta väskan enligt mig är bekväm och lätt. Jag packar alltid mina väskor till bristningsgränsen och därför blir det jobbigt om väskan är tung redan från början, då orkar jag inte ens bära den!" -Kate Moss om vad som är viktigt för henne när det handlar om väskor.

Alla bilder och utdrag i detta inlägg kommer från longchamp.com. Besök Longchamp.com om ni vill veta mer om kollektionen samt se bilder på kollektionen.

Vad tycker ni om kollektionen? Tror ni att den blir en succé eller ej?

halsband med graverade plattor

Skrivet 2010-03-02 @ 12:52:17 i dagens accessoar

Detta fina halsband funkar lika bra till den rockiga stilen som till den somriga bohemen. Kommer från laredoute.se och kostar 179 Sek. Klicka här!

sagolika accessoarer

Skrivet 2010-03-01 @ 22:45:04 i shopping
Vad passar bättre än söta, sagolika accessoarer såhär i Alice hyserin? Här kommer ett par glittriga, blanka och charmerande accessoarer!

Ring med turkos sten, Cocoo.se 195 Sek // Örhänge med lila stenar, Asos 123 Sek // Sko med volanger, Boohoo 30 Pund // Blomma, H&M 39,50 Sek // Äppelformad väska, Topshop 30 Pund // Neverland berlock, Disney Couture 899 Sek // Smyckeställ, Mihi 249 Sek.

mot ljusare tider

Skrivet 2010-03-01 @ 12:45:45 i dagens accessoar

I sommar kommer de ljusa väskorna tillbaka! Denna är i äkta skinn och kostar 85 pund hos topshop.com.

en väska som livar upp vilken outfit som helst

Skrivet 2010-03-01 @ 11:56:16 i shopping


Röd kuvertväska, Accessorize 22 Pund // Orange kuvertväska, Ted Baker 1099 Sek // Rosa handväska, BagsAndFashion 549 Sek // Lila väska i skinn, Urban Outfitters 88 Pund // Gul kuvertväska, Asos 222 Sek.

Jag är väldigt sugen på att köpa en gul väska till sommaren, lika snyggt till jeans som till svart och blommigt. Kommer du att investera någon färgad väska i vår?

summering av vecka 8

Skrivet 2010-03-01 @ 00:20:43 i blogazine


Detta här hänt på bloggen under vecka 8!

Lyx VS Budget: Vårens it sko!
Lyx VS Budget: CC Skyes populära armband i lite billigare version.
Fixa stilen som hos Moschino, där coctail blandas med guldklimpar!
På omslaget: Nicole Richie designar väskor och skor under egna märket House of Harlow.
Off-topic: Du har väl inte missat H&Ms kanonerbjudande?
Sätt pricken över i:et på din outfit, eller hatten på huvudet.
Kändisar har också sina favoriter, här är Nicole Richies favoritväska.
Alice in Wonderland = vårens hype?
Lyx VS Budget: Spets skor!


22 Feb: Örhängen med pärlor.
23 Feb: Axeldekoration.
24 Feb: Sjukt snygga örhängen.
25 Feb: Sommarens finaste örhängen.
27 Feb: Väskan som är ett måste.


Denna vecka har jag inga länkar att dela med mig av, istället vill jag att ni som läser bloggen delar med er av era! Vilka är ni, och vart bloggar ni någonstans?





www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0