vad jag vill ha från H&M's jimmy choo kollektion..

Skrivet 2009-09-30 @ 00:42:31 i shopping

Hypen är så stor att jag tidigare inte ens orkat skriva om den, men ja, det finns några godbitar som jag skulle vilja lägga vantarna på den 14 November. Här är några av de saker jag fastnat för, speciellt:

 Armbandet som skiner mer än mest! Tror detta kommer ligga på ungefär 300 kronor.

 Den blåa mockaklänningen. Jimmy Choo är en sko och väsk designer, men han gör ett par plagg till en kollektion och de alla är helt perfekta! Den blåa mockaklänningen är mer än perfekt.

Man kan ju drömma, eller hur?


bikbok lanserar ny linje med accessoarer

Skrivet 2009-09-30 @ 00:07:00 i nyheter

BikBok har nyligen gått ut med nyheten att från och med mitten av Oktober lanserar de en ny accessoar linje under namnet "Sassy manii". Sassy Manii kommer innehålla det mesta inom accessoar väg, som smycken, strumpbyxor, hårdetaljer och skärp. Det kommer att komma in nyheter varje vecka, och cirkapriset kommer ligga på 50 kronor. Vi gillar accessoarer, vi gillar BikBok och vi gillar budget!


fixa nitdetaljerna själv

Skrivet 2009-09-29 @ 12:59:02 i snygga detaljer

Just nu är jag lite sugen på att fixa till mina kläder som jag själv vill ha dem. Två heta saker just nu, som du själv kan fixa:

 Fixa snygga nit detaljer på dina jeans/leggings! I höst är det hett att lägga fokus på benen, som vi så länge försummat med tråkiga underdelar. Inspireras av bilden ovan och miss matcha gråa jeans med nitar i olika färger och storlekar!

 NITA DINA SKOR! Jag trodde jag skulle tuppa av när jag såg dessa bilder på Converse med nitar. Ett tips är att köpa ett par billigare varianter, tex ett par från Cheap Monday som går på 100 kronor, för att sedan exprementera med nitar på. Varför inte passa på att nita dina stövlar också?



 Hur nitar man? Kolla in en youtube tutorial HÄR! Notera i videon att han säger att det där med att göra hålen själv behövs endast om det är skinn man arbetar med. Jeans och vanligt tyg ska vara enklare att nita.

 Har du fixat dina egna snygga nitdetaljer? Kanske ett par skor, leggings, jeans, en jacka eller ett par handskar? Kommentera och visa bilder!


Internet guiden: ASOS.COM

Skrivet 2009-09-24 @ 23:41:09 i Internet guiden

Sidans namn: ASOS (As seen on stars)
Sidans adress: www.asos.com
Säljer: Kläder, accessoarer, smink och tillbehör (för både kvinnor & män).
Ursprungsland: England
Verksamma sedan: Juni 2000

Om utbudet:
ASOS
har ALLT och i alla prisklasser! Allt i från vardagschica kläder till partyblåsor. I accessoar väg hittar du de grymmaste skorna, flashigaste smyckena och underbara väskor, sjalar m.m.

 

Fraktkostnader/tull:
Eftersom ASOS är en engelsk sida och därmed ligger inom EU, så tillkommer ingen tull. Fraktkostnaden är inte alls dyr, HÄR kan du se en tabell. Fraktkostnaden till Sverige ligger på 7 euro.
Varorna levereras till dig inom 6 arbetsdagar, mina egna erfarenheter säger att ASOS alltid håller detta, om inte ännu snabbare!

Tips:
Gå med i sidans nyhetsbrev, så att du inte missar massa fina erbjudanden och reor! ASOS brukar nämligen ibland ha en "gratis frakt till Sverige"-dag osv.
Du kan även välja att se alla priser på sidan i SEK, vilket ger ett stort plus!

Personliga synpunkter:
Min absoluta favorit sida på internet! Bra utbud, massor utav nyheter varje dag. Leveransen är relativt billig och går snabbt! Du kan även betala direkt med ditt bankkort.

>> Gå till ASOS.COM

Åsikter eller erfarenheter om sidan du vill dela med dig av? Kommentera!


Internet guiden

Skrivet 2009-09-24 @ 23:07:35 i Internet guiden


Nytt på bloggen är "internet guiden", där de kommer finnas länkar till hemsidor och webshoppar. Även utvärderingar på dessa shoppar; frakt, tull och service kommer att utredas!

Har du handlat hos någon webshop (som gärna säljer smycken, skor eller andra accessoarer) och har synpunkter att dela med dig av, tveka inte på att höra av dig. Tips på bra sidor uppskattas också!

Färdiga Guider:
>> ASOS.COM
>> NELLY.COM


ny layout = lite kaos

Skrivet 2009-09-24 @ 22:46:36 i allmänt

Tröttnade på förra layouten och ville ha en ny som gav mer plats för innehållet. Just nu liiiite problem på sidan, och just nu är jag en aaaaning irriterad när saker inte går som jag vill (läs länkarna högst upp). Ska jobba på det och försöka lösa det så snabbt som möjligt, men håll inte andan ;)

Några synpunkter? (Någon som vet hur jag får bort de lila/blåa runt bland annat hem ikonen högst upp? Jag kan verkligen inte hitta problemet!)


tuffare än Carrie..

Skrivet 2009-09-24 @ 19:17:30 i shopping


Har ni tröttnat på namnshalsbanden ännu? Återuppliva kärleken och satsa på ett i plast i en rolig färg, istället för de tradionella! Jag tycker de här är as coola, Bjooti har beställt sig ett eget med sitt bloggnamn. Kommer ifrån Cupcakes & Mace.


lindex höst 09

Skrivet 2009-09-22 @ 13:31:13 i shopping

Alla bloggare har Lindex hysteri just nu, därför bestämde jag mig för att visa lite snygga accessoarer från Lindex sedan deras uppskattade uppryckning! Det bästa enligt mig är deras utbud av bengodis (leggings med andra ord), kommer i alla former och det är alltid överkomliga priser.


20 procent hos asos.com

Skrivet 2009-09-22 @ 13:01:24 i nyheter

Idag (den 22 September) får du som svensk kund 20% rabattasos.com sortiment! Skriv in rabattkoden "WELOVESWEDEN" när du kommer till kassan.

Ååh, varför just idag tre dagar kvar till löning? Det som fanns så himla mycket jag spanat på...


girlprops

Skrivet 2009-09-18 @ 11:51:14 i nyheter

Jag hittade precis till webshoppen "GirlProps", och ni MÅSTE spana in den! Det är bara sjukt, kunde inte ens göra ett kollage med saker för det fanns för mycket fint att ha med. Det finns smycken för alla åldrar och alla stilar, och roliga och annorlunda smycken! SPANA IN.


los angeles + smycken = kitson

Skrivet 2009-09-17 @ 13:32:59 i shopping


Los Angeles kändisarnas favorit butik Kitson har de där smyckena som det bara skriker L.A om. Annorlunda, roligt och galet. Nu finns det två sätt att shoppa älskade Kitson smycken på, antingen genom ASOS eller genom NELLY.

Kändisar som är fans är bland annat Victoria Beckham, Heidi från the Hills, Chris Brown & Rihanna


för att svart fodral med dragkedja bak är så förra säsongen...

Skrivet 2009-09-16 @ 16:47:05 i snygga detaljer


Gå emot strömmen som kör på "den lilla svarta" med dragkedja bak som detalj, och satsa på en cool oversized snörning istället! Klänningen kommer ifrån ASOS, och kostar ca 465 kronor. Helt okej pris på en snygg klänning tycker jag!


to be or not to be ... fake

Skrivet 2009-09-14 @ 21:50:20 i allmänt


Visste du att:
I länder som Italien och Frankrike där många stora och välkända märken huserar, är det totalt olagligt att äga en fake väska av märken som tex Louis Vuitton, Gucci, Prada, Balenciaga...? Blir du ertappad med en falsk version av en märkesväska kan du få böta upp till hundratusentals kronor! Detta gäller även andra kopior så som bälten och solglasögon, där kopieringen är uppenbar. Lite konstigt kan tyckas, att de går på köparen och inte säljaren, som ofta säljer dessa väskor väldigt öppet utomlands.

Nu vet jag inte hur många som faktiskt fortfarande köper kopior när de är utomlands. Men dessa bör du se upp för även på sidor som bla ebay, du vill inte åka till Frankrike med din Ebay handlade väska på din arm som du köpt i god tro, för att bli stoppad i tullen och få hela semestern förstörd...


Enklaste knepen för att sätta dit en kopia:
1. PRISET.
Är inte 500 kronor lite fööör bra för att vara sant? Säljaren på ebay kanske har tröttnat på sin väska, men en sådan stor förlust vill ingen göra!

2. CERTIFIKAT. De flesta märkesväskor får man ett certifikat till när man köper dem. En säljare på ebay KAN ha tappat detta, men säljarna på gatan vet inte ens vad det är.

3. Existerar ens modellen? Är det en Gucci väska du vill köpa? Gå in i en Gucci butik och kolla upp om den där chockrosa plastväskan verkligen är designad av Gucci... Är den det, kolla då upp originalpriset.

4. Material & kvalite. Är det äkta skinn? Hur ser lappen ut inuti? Alla märkesväskor som är äkta går igenom stränga kontroller innan de går ut för försäljning. De är handsydda och gjorda för att hålla länge. Finns det rester av lim på väskan? Då är den FAKE. De ska inte heller finnas lösa trådar, inga snea sömmar.

5. Märken. De brukar inte skylta med märken över hela väskan om den är äkta. Men de brukar ofta vara stämplade på ställen som nitar och dragkedjor. Och... står det Louis Vuitton eller står det Lois Vitton?

Same, same but different ...


coola handskar

Skrivet 2009-09-14 @ 11:58:26 i shopping


1. Topshop £16.00  // 2. H&M 249 KR // 3. Mango ca 300 kr // 4. Asos.com 210 kr // 5. Firetrap 465 kr

Den förutspådda trenden från catwalken var de höga skinnhandskarna, som de på bild uppe till vänster från Lanvins visning för höst 09. Men jag tror personligen på att de korta, mc-inspirerade handskarna blir höstens riktigt stora hit.


kopiorna är här

Skrivet 2009-09-13 @ 21:09:52 i nyheter

I Juli bloggade jag om dessa skor från Balmain (klicka här). Nu har jag hittat de första kopiorna, kommer ifrån chicy.se och kostar 829 kronor. Inte JÄTTE billigt, men ändå ganska exakt 19.000 kronor billigare än originalet.





www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0