En checklista till stranden

Skrivet 2010-05-30 @ 22:16:19 i shopping
Jag brukar alltid slänga ihop mina saker i en sliten tygväska när jag ska till stranden och klä på mig lite slaffsigt. Men i år så känner jag att det är dags för att ha fina saker även på stranden, därför kommer här en liten inköpslista på saker att ha med sig!


På bilden: Handduk, H&M Home 149 Sek // Hatt, Accent 149 Sek // Solglasögon, H&M 69:50 Sek // Kaftan, Lindex 249 Sek // Neccessär, Accessorize 15 Pund // Portmonnä, Asos 69 Sek // Väska med hjärtan, Accessorize 22 Pund // Sandaler, Have2have 398 Sek.

Landar hos H&M i Juli...

Skrivet 2010-05-29 @ 10:53:35 i nyheter

Glamour.se visade nyligen upp bilder på ett gäng varor som kommer att dyka upp på H&M i Juli, och jag fastnade verkligen för denna väska. Tuff! Tycker ni inte?

It's friday -and I'm IN LOOOVE!

Skrivet 2010-05-28 @ 17:18:17 i shopping

Idag sprang jag och min bästa vän rakt in i dessa skor när vi var på en liten shoppingrunda. De ULTIMATA sommarskorna! De kommer bäras tills inte en enda pärla sitter kvar, de är ju så fina att man vill äta upp dem. Smycken för fötterna, och så mycket finare i verkligheten än på bild. Kostar 499 kronor från märket Bullboxer.
Vi köpte ett par båda två, den moderna tidens kompisarmband typ och jag tror att de kommer sakna varandra när mina blir kvar med mig i Sverige och hennes får flytta till Barcelona :(

Här står nu mina tre senaste sommar-sko-köp och inväntar bättre väder och bättre tider! De ser lite ledsna ut oanvända, eller hur?

5 fina strandväskor under 350 kronor

Skrivet 2010-05-28 @ 15:40:48 i shopping
Förvara dina saker i stil även när du går till stranden. I år är stråväskan tillbaka och även andra väskor i tyg med flätade handtag syns överallt.


Färgglad, Indiska 299 Sek // Stråväska med brunt handtag, H&M 179 Sek // Randig, Nelly 99 Sek // Stråväska med gulddetaljer, Accessorize 28 Pund // Blå/lila stråväska, Boohoo 15 pund.

27 Maj: Sommarfina ringar

Skrivet 2010-05-27 @ 19:41:25 i dagens accessoar

Jag hittade nyss dessa superfina ringar hos Chique.se! Kostar 179 kronor styck och finns i turkost, korall och lila. Jättefräscha till sommaren, finns här.

Pipol's bazaar

Skrivet 2010-05-27 @ 14:44:56 i shopping

Just nu kan man fynda accessoarmärket "Pipol's Bazaar" hos Campadre.com. Denna kuvertväska har jag tidigare spanat på hos Chique.se där den kostar ca 900 kronor, hos Campadre blir den din för 495 kronor. OM jag bara hade lite bättre ekonomi denna månad så skulle jag definitivt klicka hem den tillsammans med matchande passhållare (245 sek) och den smarta hängbara sminknecessären (200 sek). Kampanjen är igång till den 30 maj.

Vill du få en inbjudan till Campadre kan du kommentera med din mail nedan, så skickar jag en! :)

Att drömma om/längta efter/köpa...

Skrivet 2010-05-25 @ 18:34:57 i shopping

Jag var precis inne på favoritshoppen Asos.com för att fördriva lite tid och hittade alla dessa fina saker i kategorien "nyinkommet". Den turkosa kuvertväskan är oversized vilket jag gillar! Smyckena fungerar till det mesta i sommar, och klockan skulle inte sitta helt fel den heller. Allt kommer ifrån Asos egna märket förutom skorna och den bruna väskan (Oasis), samt klockan (Michael Kors). För att kika närmare på sakerna klicka här.

Nu ska jag se på det absolut sista avsnittet av Lost, har en känsla av att jag kommer att fälla några tårar efteråt (seperationsångest!)...

Badtrender 2010

Skrivet 2010-05-25 @ 15:14:55 i Trendspaning


Vilken strandstil kommer du att satsa på i sommar?


25 Maj: Perfekt sandal till vardags

Skrivet 2010-05-25 @ 11:16:01 i dagens accessoar


De här sandalerna är perfekta att ha till sommaren, bara att hoppa i när det bär av till stranden! Priset är inte dåligt de heller, 12 små pund går de på och finns här.

24 Maj: Armband

Skrivet 2010-05-24 @ 22:13:50 i dagens accessoar

Det här coola armbandet är nyinkommet hos Asos och blir ditt för ca 173 kronor. Piffar upp det mesta och passar perfekt till dig som gillar den rockiga stilen! Klicka här.

Badmodet 2010 enligt Miss Bikini

Skrivet 2010-05-24 @ 11:57:56 i fixa stilen/inspiration

På visningen för det italienska märket "Miss Bikini" i år syntes bikinis, badräkter, maxiklänningar och accessoarer med inspiration från afrika. De har själva döpt sin kollektion till "Luxe African Pop".


Förutom badkläder så innehåller kollektionen snygga plagg och accessoarer som snabbt tar dig från stranden till after beachen. Gillar du stilen? Satsa då på mönster, assymetriskt skurna badräkter, stora örhängen, massor utav armband, och skor med träklack. Jag gillar även väskan som går att bära på flera olika sätt, smart ide! Se hela visningen här.

Vad tycker du om kollektionen?


Summering av vecka 19/20

Skrivet 2010-05-23 @ 18:22:50 i blogazine

Hello! Bloggen går på låg energi just nu, men det blir lätt så när det är så fint väder ute. Här kommer en summering av vad som hänt vecka 19-20! (Bild från asos.com)

Här är den officiella bröllopskollektionen.
Dagens Accessoar: Magväska för dig som vågar.
3 Olika stilar för studenten 2010!
Dagens accessoar: Maffigt kedjehalsband.
Frågor & Svar.
Dagens accessoar: Budget klocka.
♥ Klickade hem ett par otroligt fina och otroooligt billiga skor. Eller två.
Zaras snygga TRF linje.
Dagens accessoar: Plånboksvänliga kilklackar.

Ska på begäran försöka att uppdatera lite bättre nästa vecka! Tänkte köra en temavecka med badmode. Shopping, tips och inspiration!

23 Maj: Gertie

Skrivet 2010-05-23 @ 12:02:52 i dagens accessoar


Dessa snygga och somriga kilklackar kommer från Nelly.com och kostar så lite som 299 kronor. De finns i färgerna vitt, svart, tan och grått och har en klack på 11 cm (+2,5 cm platå). Jag ska nog beställa hem ett par så fort jag kan bestämma mig för en färg! Finns här.

(Dålig uppdatering jag vet, men det är förbjudet att sitta vid datorn dagar då solen lyser! Men imorgon hade jag tänkt påbörja en temavecka här, så kolla in då igen...)

Vilken färg hade du valt?

PRETTY PLEASE!?

Skrivet 2010-05-20 @ 10:43:22 i allmänt


Jag förstår mig inte riktigt på H&Ms webshop! Dessa byxor finns kvar i storlek 34 men när jag lägger de i kundkorgen så står de slutsåld? Jag är besatt av dessa byxor men hinner inte åka in till stan idag, så om någon skulle lyckas få tag på ett par 34or under dagen så vore det hur trevligt som helst om ni ville göra mig en tjänst ;)

Jag var ute efter långklänningen från kollektionen också, den som inte är zebra randig utan ja, den som sålde slut på 1½ minut. Har nån även den i en 34 och ni kanske ångrat er så vill jag ha första tjing! Nu får vi väl se om de jag beställde faktiskt dyker upp denna gång...

Edit: Bästa bästa Kattis fick tag på de sista brallorna i stan åt mig, TACK! Sååå... vem släpper sin klänning till mig? Haha.


Zaras TRF linje

Skrivet 2010-05-18 @ 18:23:46 i nyheter

Just nu måste jag nog faktiskt säga att jag tycker att Zaras yngre linje "TRF" lockar mig mer än huvudlinjen! Den senaste kollektionen är fylld av maxiklänningar, maxikjolar, jumpsuits, chiffong, spets, mönster och jeans. Precis som jag gillar!

Men...oj.

Skrivet 2010-05-17 @ 21:58:42 i shopping

Jag såg de här sjukt snygga skorna ovan (till vänster) på Kenzas blogg och kände att de här är ett par skor jag vill älska med. Typiskt nog så hittade jag de hos Nelly.com och de kostar bara 249 kronor! Så slank det ner ett par vardagsskor (som jag kan leka indian i) i kundkorgen också, och ett par örhängen såklart. Detta händer under den absolut fattigaste månaden någonsin. (Johanna detta är helt ditt fel ska du veta, jag klandrar dig något oerhört).

Men fina är de! Se hur fina de är på här.

Retro style oversized watch

Skrivet 2010-05-16 @ 12:32:07 i dagens accessoar

Asos har fått in en massa klockor till väldigt bra priser, tex de här två på bilden ovan som bara kostar 230 kronor styck. Jag är i stort behov av en sådan känner jag. Finns här.

FAQ

Skrivet 2010-05-12 @ 22:08:28 i Frågor & Svar
Jag tycker det är jättekul när jag får beröm från er läsare, om allt ifrån innehåll till design :) Vissa frågor ställs oftare än andra, särskit angående mina bilder och min design. Så jag tänkte publicera de här, är det något du undrar över så kan du ställa frågan här så fyller jag på!

Vad använder du för bildprogram?
- Jag använder mig utav Photoshop CS.

Gör du all design själv?
- Japp, både inlägg (kollage osv) samt layouten på bloggen.

Vad använder du för hemsideprogram?
- Inget alls, jag kodar allt direkt i kodmallen/stilmallen här på blogg.se. Spana in designadinblogg.se, där finns ALLT!

Har du en egen tidning?
- Nej, mitt Blogazine är bara en rolig grej som sammanfattar alla inlägg på bloggen veckovis. På det sättet blir det lättare för nya läsare att hitta gamla inlägg som intresserar dem. Att göra en tidningsframsida varje vecka var bara en rolig idé jag fick, som jag faktiskt aldrig sett på en blogg tidigare.

Vart hittar du alla fina omslagsbilder?
- Från olika photoshoots som tidningar har gjort. Jag skäms lite när jag tänker efter på hur dålig jag är på att ange bildkällor. Jag ska verkligen skärpa mig med det. ;)

Hur har du gjort din webdesign?
- Photoshop och HTML koder, blod svett och tårar. Haha, nej inte riktigt. Men om man är ny inom webdesign tycker jag inte att man ska kasta sig in i världens svåraste layout projekt. Börja testa göra små ändringar på din layout, tillslut blir allting logiskt!

12 Maj: Kedjor

Skrivet 2010-05-12 @ 21:08:05 i dagens accessoar

Dagens accessoar får bli detta långa kedjehalsband från H&M, kedjorna är i blandade färger vilket jag tycker ger en cool effekt! Riktigt tufft att låta det hänga ner över en öppen rygg, man ska inte vara rädd föratt bära saker på andra sätt än vad som egentligen är meningen tycker jag!

Finns här!

Skjut mig i huvudet

Skrivet 2010-05-12 @ 18:12:49 i allmänt

Bild från Accessorize

Här sitter jag och försöker komponera ihop lite nya inlägg men datorn samarbetar inte alls. Jag har lyckats bli med virus, och ett sjukt envist sådant. Har redan plockat bort det 3 gånger i förrgår, 3 gånger igår och 3 gånger idag. Ändå fortsätter det att dyka upp, och skickar massa hånande meddelanden och ovälkommen porr-reklam. SKJUT MIG, min dator äcklar mig. Imorgon tar jag med datorn till en kille som vet skillnad på data och dator och hoppas att han kan få bort det för evigt.

Nu ska jag laga lite mat för att fylla på energin, så jag hoppas komma med nya inlägg om någon timme eller två igen! Då ska jag även svara på lite fina kommentarer som kommit in sedan jag var på förstasidan igår (eller något sånt, dagsuppfattning är inte riktigt min starka sida). Så kolla in hit snart igen!

3 olika stilar för Studenten

Skrivet 2010-05-11 @ 18:47:47 i fixa stilen/inspiration
Tar du studenten i år? Din vita studentklänning går att göra rätt mycket med beroende på vad du väljer för accessoarer till, inspireras av de tre olika stilarna nedan (3 stilar som även funkar hela sommaren). Många gör felet att köpa en helt galen klänning för sjukligt mycket pengar som man aldrig någonsin mer använder, samt kanske köper ett par vita skor som bara funkar till student och bröllop.

Var realistisk, du kommer att bära klänningen när du springer ut och på din mottagning. Gillar du din klänning överhuvudtaget så bär den för guds skull inte på flaket om du nu ska åka på ett sådant, det är ett klännings-mord! Styla din klänning med accessoarer som du känner är DU, och som även funkar hela sommaren lång! Var en smart student.



Romantiska Pasteller - En stil som passar bra till klänningar med mycket volang, spets och andra söta detaljer. Satsa på sommarens populära nudefärgade skor och andra pasteller, så kommer du att kunna använda dessa till allt resten av sommaren.
Klänning, topshop.com 45 Pund // Armband, Cocoo.se 245 Sek // Väska, Asos 404 Sek // Skor, Asos 461 Sek.

Elegant - Passar bra för dig som vill vara klassiskt snygg och investera i tex ett par skor som alltid funkar. Satsa på enkla svarta pumps, klassiska smycken och en enkel kuvertväska. Detta är saker som håller år efter år, såväl till vardags som till fest!
Klänning, Gina Tricot 299 Sek // Halsband, Kappahl 89,50 Sek // Kuvertväska, Asos 173 Sek // Pumps, Have2have 598 Sek.

Etno Bohem - Etno är en stil som kommer stort i sommar! Har du planerat att gå på många festivaler så kan du återanvända dessa accessoarer hela sommaren lång. Du kommer definitivt ha en egen stil på studenten!
Tunika, H&M 299 Sek (i butik 20/5) // Halsband, Accessorize 16 Pund // Väska, Topshop 22 Pund // Kilklackar, Nelly 399 Sek.

Mitt bästa studenttips är att ta det lugnt med alkoholen (jag tog studenten för två år sedan och är redan en kärring, jag vet)! Du kommer att vara igång från typ 8 på morgonen till morgonen därefter. Nöj dig med ett glas champagne på morgonen och kör sen vatten, man har så jäkla kul att alkohol BEHÖVS inte. När jag tog studenten var det sjukt varmt och många svimmade på sina flak, då alkohol och värme inte är världens bästa kombo. Tar du det lugnt under dagen kan du ha riktigt kul på kvällen också, istället för att däcka på din mottagning och missa hela kvällen. Åh, jag vill ta studenten igen!

10 Maj: För dig som vågar...

Skrivet 2010-05-10 @ 13:08:52 i dagens accessoar

Magväskan var en accessoar som syntes på flera utav vår/sommarvisningarna, och har fått lika många bedömningar från modeälskare världen över. Älskad av vissa, hatad av andra. Många har dömt den till att den borde stanna på catwalken, men ändå börjar den sakta men säkert smyga sig in i affärerna. Den här med nitar kommer från Gina Tricot, finns i svart och brunt och kostar endast 179 sek. Klicka här.

Vad tycker du om magväskan, är det en trend du kommer att våga dig på eller hör den endast hemma hos vilsna turister?

Den officiella bröllopsserien

Skrivet 2010-05-10 @ 11:54:59 i nyheter

Det här bröllopet som ska äga rum i sommar kan ju knappast någon ha missat, inte heller det att det gynnar i princip hela Sveriges ekonomi (nästan iallafall). Det släpps bröllopsbakelser, porslin och allt möjligt. Nu även en linje med smycken. Delar av intäkten från kollektionen går till Kronprinsessparets Bröllopsstiftelse vars syfte är att motverka utanförskap och främja god hälsa bland barn och ungdomar i Sverige.

Kollektionen finns att köpa hos Milasilver.se och priserna ligger på runt 500 kronor.

Bilder och källa milasilver.se.

Summering av vecka 18

Skrivet 2010-05-10 @ 01:14:22 i blogazine

Hej! Jag är fortfarande totalt chockad över hur fort den här veckan gick, jag kan verkligen inte förstå vad som hände. Det känns som om jag gjort en himla massa saker, men tydligen inte när jag ser tillbaka på hur lite blogginlägg det blev. Men, bättre lite än inget alls! ;) Här är förra veckans inlägg från The Statement.

Lyx Vs Budget: Väska för 14.000 eller för 800 kronor?
Modebloggaren Alexandra (Alexandrastyle.se) listar sina 5 vår och sommar favoriter!
Lyx Vs Budget: Solglasögon för dig som vill följa Lady GaGas spår.
Dagens Accessoar: 7 Maj.
Guld eller silver? Den eviga frågan.
Dagens Accessoar: 8 Maj.
Dagens Accessoar: 9 Maj.

9 Maj: Perfekta i sommar!

Skrivet 2010-05-09 @ 18:46:45 i dagens accessoar


Jag verkligen älskar dessa armband från Topshop! Så enkla men endå så fulla av fina detaljer, och de är perfekta att stapla med andra armband runt handlederna i sommar. Very, very cute! Finns här för ca 206 Kronor.

8 Maj: Från Jade Jaggers Indiska kollektion

Skrivet 2010-05-08 @ 14:11:34 i dagens accessoar


Dessa supersnygga örhängen kommer ifrån Jade Jaggers samarbetskollektion med Indiska. De kostar 99,50 kronor styck, och kollektionen finns i butik from Onsdagen den 12 Maj!

Är det en kollektion ni ser fram emot? Spana in den här!

HELLO!

Skrivet 2010-05-08 @ 12:16:22 i allmänt

Foto jakandjil.com

Det slog mig precis att den här veckan bara försvann! Var det inte Måndag typ...igår? Nehe, tydligen inte. Jag kommer nog inte blogga mer idag än en dagens accessoar. Så för att underhålla er söta där ute (och få reda på lite mer om er) kan ni svara på följande:

1. Om du bara får använda guld eller silver smycken i resten av ditt liv, vad väljer du då?
2. Äger du ett par Foppa-tofflor (heeeelt ärligt nu!) ?
3. I vilken affär handlar du helst dina accessoarer?

7 Maj: The skull scarf

Skrivet 2010-05-07 @ 13:19:55 i dagens accessoar


Idag kände jag att det var dags för en "dagens accessoar", det var ju inte igår direkt! Just nu gillar jag sjalar och scarfs lite extra mycket, att låta de hänga runt nacken lite slappt fixar till vilken enkel outfit som helst. Ännu en gång så är dödskallescarfen (kopia av Alexander McQueens) populär, och man kan hitta kopiorna lite överallt.

Denna kommer från Chapnlle, där de finns flera olika varianter och de kostar mellan 179-229 kronor. Klicka här.

Lyx Vs Budget // Vassa solglasögon

Skrivet 2010-05-06 @ 12:06:11 i shopping

Även denna gång så är det den engelska webshopen Asos som får stå för en budgetversion av en populär designervara! Har du varit sugen på Alexander Wangs nästan lite kattögons-liknande solglasögon så kanske dessa solglasögon från Asos kan vara något för dig? Inte fullt så galna som originalet men mycket snällare mot plånboken. Originalet från Alexander Wang har synts på en hel drös med modeller och även Lady Gaga!

Alexander Wangs finns här // Asos version finns här.

Mina 5 Vår & Sommarfavoriter av Alexandra

Skrivet 2010-05-05 @ 19:42:23 i läsvärt

Modebloggaren Alexandra bloggar på den egna adressen, alexandrastyle.se. Men idag så delar hon med sig av sina 5 vår och sommarfavoriter till mina läsare!


♥ "Vårens och sommarens snyggaste accessoar är hatten. Jag kommer att bo i mina men till stranden kör jag gärna någon stråhatt av något slag" Denna från H&M för 79.50 Sek.

♥ "Flätat stort halsband som är ursnyggt till bara ett enkelt linne eller klänning" Kommer från BikBok.

♥ "Klassiska Littmarck armband, en sommarfavorit hos mig. Jag mixar gärna mitt Littmarck med andra smycken för en mer personlig stil" Finns hos Accessora.se.

♥ "Snyggt och enkelt armband!" 249 Kr hos Nelly.com.

♥ "Vårens och sommarens kanske viktigaste accessoar, solglasögonen. Jag kommer att varva mina pilotbågar med mina klassiska RayBan Wayfarer" Kostar ca 1400 kronor här.

För att besöka Alexandras blogg klicka här!


Lyx Vs Budget // Populär väska

Skrivet 2010-05-03 @ 11:07:30 i shopping

Det är ingen tvekan om att Proenza Schouler väskan "PS1" är en av de mest populära väskorna bland fashionistas världen över just nu. Se bara Leighton Meester här ovan, som äger både en lila, en brun och en grå! Andra kända bärare till denna väska är bla Mary Kate Olsen och Jessica Alba.

PS1 finns i flera färger och material, och denna ovan kostar ca 14.700 kronor (finns här). Till höger ser ni en snarlik väska från Asos som kostar 807 kronor (finns här).

Jag tycker väskan från Asos dessutom inte bara är lik PS1, utan visst är den även väldigt lik Mulberrys "Alexa bag"?

Summering av vecka 17

Skrivet 2010-05-03 @ 10:09:13 i blogazine

Hej! Valborg är över och nästa högtidspunkt i kalendern är midsommar, vad fort tiden går! Även om Valborg kanske blev lite väl regnig och kall så tror jag att sommaren verkligen är påväg, kanske har du planerat att tillbringa Midsommarafton i en maxiklänning? Spana då in hur du bäst stylar den för att få en modern hippie-look på bloggen från förra veckan. Här kommer alla inlägg från förra veckan hos The Statement!

Jag blev inspirerad av Elin Klings snygga vardagsoutfit.
Del 2 av väsk-spaning i kändisvärlden, vem bär vad?
Strutsa runt som en modern Pocahontas på årets festivaler.
Vem var snyggast på Coachella festivalen?
Jag ser fram emot en viss kampanj som kommer upp inom kort...
Snygga pumps till sjukligt bra pris!
Så stylar du maxiklänningen a la modern hippie.
I jakten på den perfekta jeansvästen.

Jeansväst, någon?

Skrivet 2010-05-02 @ 11:04:39 i allmänt

Foto: Jakandjil.com

Har någon tips på vart man kan hitta en snygg jeansväst? Jag är i stort behov av en! Jag vill ha en rätt ljus, som den på bilden fast kanske en aning kortare. Den på Gina Tricot är för mörk, de på H&M är för gubbiga eller i mc-modell (och de vill jag inte ha). Hittade en på Topshops hemsida för 30 Pund, haffade den i butik men blev så irriterad när jag reflekterade över butiks-överpriserna (500 kr är INTE lika med 30 Pund), så ja kasta tillbaka den. Hittade en snygg på BikBok men lyckades inte knäppa upp den, haha! Så hjälp, någon?

Maxiklänningen a la Modern Hippie

Skrivet 2010-05-01 @ 18:49:27 i fixa stilen/inspiration
Att maxiklänningen är en stor hit i sommar lär ju ingen ha missat. Maxiklänningen är perfekt då den går att styla på oändligt många sätt. Matcha den som här nedan för att få den där moderna hippie-looken!

Klänning, Ellos 349 Sek // Jeansjacka, Lindex 399 Sek // Örhängen, Gina Tricot 159 Sek // Solglasögon, H&M 59,50 Sek // Väska, Friis&Co 679 Sek // Skor, Modekungen 449 Sek.




www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0