för dig som suktat efter givenchy...

Skrivet 2010-02-28 @ 21:59:02 i shopping

Ljus spets kommer stort i vår och sommar, inte bara på klänningar och toppar utan även på accessoarer som väskor och skor. Givenchy har ett par skor i ljusrosa spets med peep-toe och klack som blir dina för ca 5765 sek, finns här. Vill du inte lägga ner så mycket pengar på ett par trendskor så finns det ett fint budgetalternativ hos Asos för 495 sek, klicka här.

MAD about alice

Skrivet 2010-02-28 @ 02:23:37 i nyheter

Hype är ett milt ord när det kommer till den nya Alice filmen. Alice in Wonderland är en perfekt film att blanda med mode pågrund av de olika karaktärerna och de kända symbolerna, därför är varken modevärlden eller skönhetsvärlden sena att haka på hypen och tjäna lite pengar de med. Jag tror vi kommer få se en himla massa "Alice band" till våren (diadem med andra ord) dessutom.

Disney Couture vill även de självklart tjäna lite extra pengar och har släppt flera kollektioner med Alice inspirerade smycken. Disney Couture "Alice in Wonderland" smycken ligger på en ca 300 kronor och uppåt, finns hos ASOS (länk). De har även ett lite mer exklusivt samarbete med Tom Binns, där prisena ligger på ca 1000 kronor och uppåt. ASOS har ett fåtal Tom Binns smycken, men mer hittar du här om du är nyfiken. Sedan är de självklart Stella McCartney smyckena som jag tidigare rapporterat om, som är mina favoriter. De finns i hennes egna butiker, klicka här.

Jag är även rätt så förälskad i OPI's nagellackskollektion! Läs mer om Alice sminket hos Bjooti:
Paul & Joe Alice in Wonderland Collection  // Urban Decay Alice Book of Shadows

Update: Tydligen skickar inte Asos "Alice i underlandet"-kollektionen till andra länder än England och Irland. FY, så dåligt! Har inte sett de hos någon svensk webshop heller, om ni har gjort det får ni gärna kommentera!


kändisar återanvänder också...

Skrivet 2010-02-27 @ 22:35:00 i allmänt

Det är inte ofta man ser kändisar bära samma plagg två gånger, men ibland är det uppenbart att även dem hittar sina små favoriter. Här ovan ser ni Nicole Richie med hennes snygga ormskinnsmönstrade kuvertväska som funkar till det mesta!

ett måste för våren och sommaren

Skrivet 2010-02-27 @ 19:58:23 i dagens accessoar

Den konjaksbruna väskan med lång rem är ett måste i vår och sommar garderoben. Jag har en från förra sommaren som jag älskar och kommer bära även i år (om det inte blir så att jag köper en Alexa bag). Men för er som saknar en, så kanske denna väska kan vara ett bra alternativ? Finns här.

accessoarer på topp

Skrivet 2010-02-26 @ 11:46:32 i shopping

En stor rosett eller en Panama hatt kanske är just det som saknas till din vår outfit? Här kommer 5 fina accessoarer att bära med huvudet högt! (Uppifrån och ner)

Panama hatt, Accent 149 Sek // Diadem med prickig rosett, Boohoo 5 Pund // Diadem med stenar, Vivistyle 169 Sek // Diadem med stor blommig rosett, Topshop 12 Pund // Stråhatt med svart band, H&M 99 Sek.

Jag gillar verkligen de ljusa Panama hattarna samt det blommiga diademet. Att knyta en stor rosett runt hästsvansen som hos Milly är också ett enkelt knep för att piffa upp sig. Vad kommer du att bära på huvudet i vår?

låt sommaren hänga i örsnibbarna

Skrivet 2010-02-25 @ 21:51:18 i dagens accessoar

Jag hittade dessa fina örhängen inne på H&M idag, de kostar endast 29:50 vilket gör dem till världens kap! Jag köpte de dock inte eftersom de trotts allt känns för somriga ännu, men sen kom jag på att det är är dags att börja ladda upp. Sommaren är bara runt hörnet (vadå optimist?)! Finns även i vit/silver och svart/silver. Här.

off topic

Skrivet 2010-02-25 @ 21:14:45 i shopping

Detta har ingenting med accessoarer att göra, men jag måste bara tipsa er alla (iallafall ni som missat detta) om att H&M har en grym kampanj just nu! "The Blues" är det ni ska leta efter i butik, en massa denim och blåa plagg till sjuka priser. Idag köpte jag jeansjackan och den randiga toppen på bilden för totalt 299 sek. Jeansjackan sitter som en smäck!

kändisar som designar accessoarer // nicole richie

Skrivet 2010-02-25 @ 00:04:16 i läsvärt


Ja vad mer kan man säga än att Nicole har en grym stil och smyckena är så underbara att jag totalt glömmer bort (och förlåter henne) för den tiden då hon överdoserade brun utan sol och brukade glömma att klä på sig.


Kitson - Man kan väl nästan säga att det är House of Harlows hem, här kan du även förboka vårens skor! (USA)
The Trend Boutique - Här finns det ett bra utbud av Nicoles smycken (USA).
Asos - Hos Asos finns ett begränsat utbud, men fast fraktkostnad på 60 sek till Sverige. (ENGLAND)
KyssJohanna - Svensk webshop med helt okej utbud utav House of Harlow smycken (SVE).
Shopbop - Här kan du spana in lookbook, läsa en kort intervju med Nicole, och shoppa såklart! (USA)
Daydreams & Pearls - Här finns ett utbud av de allra populäraste smyckena! (SVE)

Vad tycker ni om Nicole Richie och hennes accessoarer?


det gör inget om de drar sönder mina öron...

Skrivet 2010-02-24 @ 12:13:47 i dagens accessoar

...För de är ändå så himla fina! Håller ni inte med? Det är någonting med den lila färgen tillsammans med det guldiga som gör att jag vill simma i dem. Denna modell på örhängen börjar ploppa upp i en massa affärer just nu, kanske är det såhär örhängena ska se ut i vår? Hejdå Statementhalsband, Hej Statementörhängen? De kommer från Asos och kostar 123 Sek. Klick klick.

fest möter bling hos moschino

Skrivet 2010-02-24 @ 00:40:04 i fixa stilen/inspiration

Här är ännu en godbit från catwalken! Moschinos vår/sommar visning är en härlig mix av fina coctailklänningar och stora guldklimpar som för tankarna till hiphop musiken och coola förortstjejer. Så, är du trött på din gamla festklänning? Testa att styla den som ovan! Halsbandet kommer från TopShop och örhängena är från Chique.

Gillar ni eller gillar ni inte?

för dig som suktat efter cc skye...

Skrivet 2010-02-23 @ 22:10:02 i shopping

CC Skyes "Screw" armband har varit otroligt populära under en ganska lång tid nu, och finns i massor av olika färger och material.  Nu har Bijoux By Us tagit fram ett liknande armband för billigare pris. CC Skyes kan du köpa här. Bijoux By Us finns här. Jag hoppas på fler färger från Bijoux By Us!

markerade axlar när du känner för det

Skrivet 2010-02-23 @ 17:38:13 i dagens accessoar

Med denna smarta axelbrosch kan du få trendiga axlar när du vill! Den kommer ifrån Monki och kostar 100 kr/st (det kan ju vara smart att köpa två). Passar väldigt bra på kavaj, skinnjacka m.m.

för dig som suktat efter wang...

Skrivet 2010-02-22 @ 12:47:29 i shopping

Det är ingen blygsam kopia man kan hitta hos Modekungen.se av Alexander Wang skon, men nu ska jag inte gå in på debatten om rätt och fel när det kommer till att kopiera designers. De är ju trots allt sjukt snygga, och originalet är 10 gånger så dyrt. Hos Modekungen finns skorna i färgen som de på bilden samt svarta och beige. Även Scorett har faktiskt ett par look-a-likes i svart!

Spana in originalen här. Spana in Modekungens här. Spana in Scoretts här.

circle of pearls

Skrivet 2010-02-22 @ 11:40:40 i dagens accessoar


Jag verkligen älskar dessa örhängen! Sjukt snyggt till jeansjacka och en himla massa andra smycken. Finns hos chapnlle.com och kostar 99 SEK. Klicka här.


summering av vecka 7

Skrivet 2010-02-21 @ 23:33:17 i blogazine

Ingen lär ju ha missat att det är snöstorm och att allt känns totalt hopplöst (iallafall att våren är runt hörnet). Men här på bloggen fortsätter jag att spana på vårtrender och drömma mig bort till tider då det inte är livsfarligt att gå ut i klackar. Detta har hänt på bloggen under vecka 7!

Lyx VS Budget: Armband för 222 Sek eller för 1500 sek?
Trött på missfärgade smycken? Läs dessa enkla tips för fina smycken längre!
Topshop satsar på pasteller. Spana in dessa pastellskor! Coola eller hemska?
Är dessa avklippta skinnhandskar något du kan tänka dig?
En av vårens trender är accessoarer i färgglad mocka.
Mischa Barton är en av de kändisar som extraknäcker som accessoar-designer. Läs mer om hennes väskor här!
Lyx VS Budget: Stövel från Balmain eller från Monki/Scorett.
Jag har guldfeber! Och allt som glimmar är verkligen guld.
Alla mina läsare får 20% rabatt hos Beauty Inside Out. Läs mer här.
Fixa stilen som hos Marc by Marc Jacobs S/S 2010.

15/2: Kuvertväska i mocka.
16/2: Klocka med virat band.
17/2: Randig tubsjal.
18/2: Skor med klack och fransar.
19/2: Smycken med mumsbitar.
20/2: Snygga kilklackar.

Kontakt: [email protected]

styla dig som hos marc by marc jacobs s/s 2010

Skrivet 2010-02-21 @ 12:47:28 i fixa stilen/inspiration
En av mina favoritlooks från catwalken för s/s 2010 är denna godbit från Marc by Marc Jacobs! Lekfullt, färgstarkt och roligt. Här kommer inspirationsbilder samt nyckelaccessoarer.

Våga blanda din silkigaste party tubtopp med ett par höga byxor, lekfulla smycken och sneakers! Som en blandning av cool ghettotjej och feminin festbrud.

På bilden: Diadem med rosett, Boohoo 4 Pund // Halsband, Asos 99 Sek // Converse, Brandos 699 Sek // Väska, Topshop 95 Pund.



>> Läs även:
- Fixa D&G stilen
- Styla jumpsuiten som hos Milly.

where them wedges at?

Skrivet 2010-02-20 @ 18:18:22 i dagens accessoar


Dessa supersnygga kilklacksskor har jag hittat inne hos Urban Outfitters. Mocka och kilklackar är riktigt hett just nu och här får du båda två! Kilklacken har en höjd på 8,5 cm vilket jag tycker är rätt perfekt. Du får bära de stolt på dina fötter för 75 Pund (ca 840 sek). Klicka här!


rabattkod till alla bloggläsare

Skrivet 2010-02-20 @ 12:28:35 i allmänt

Om du gillade dessa mumsiga smycken så får du nu 20% rabatt på hela Beauty Inside Outs sortiment. Ange rabattkoden "blogg" när du kommer till kassan så dras 20% av på ditt köp. Ifall de mumsiga smyckena inte var något för dig så kan jag passa på att tipsa om att de har ett par superfina örhängen i form av vingar också! Klicka dig in där nu.

all that glimmers...is gold!

Skrivet 2010-02-19 @ 23:40:46 i shopping
Jag har guldfeber! Efter allt svart och silver under hösten och vintern längtar jag efter ljusa kläder tillsammans med detaljer i guld. Allt ifrån vintage liknande guldsmycken till stora guldklumpar som liknar något taget från en brud i L.As förorter. Här är 6 snygga guldfynd som finns på nätet just nu!


Guldiga solglasögon, Asos ca 123 SEK // Kedjehalsband med knyt, Boohoo 8 Pund // Armband, Cocoo 295 SEK // Hård kuvertväska, Accessorize 30 Pund // Örhängen, Miss Selfridge 10 Pund // Kilklackar, Topshop 150 Pund.

smycken som får magen att kurra

Skrivet 2010-02-19 @ 11:58:24 i dagens accessoar

Har ni sett några smycken som ser mumsigare ut än dessa? Det har inte jag! Påminner lite om "gelebjörnar" halsbanden jag alltid ville ha när jag var liten. Armband kostar 139 sek och örhängen kostar 99 sek. De är specialdesignade för BeautyInsideOut och finns i begränsad upplaga. Klick klick!

för dig som suktat efter balmain...

Skrivet 2010-02-19 @ 11:25:00 i shopping

Budgetkedjorna vill gärna smyghärma de stora märkena, men ibland hamnar de lite på efterkälken känner jag. Dessa skor från Balmain var otroligt ombloggade i Juli/Augusti förra året, och jag är rätt trött på dem vid det här laget. Men, nu har kopiorna (eller man kanske ska kalla de för "inspirerade utav") dykt upp, och de är rätt fina ändå!

kändisar som designar accessoarer // mischa barton

Skrivet 2010-02-18 @ 17:38:45 i läsvärt



MischaBartonHandbags.Com - Den officiella hemsidan för Mischas handväskor, här hittar du alla kollektioner samt toppsäljare och rea.

ASOS.Com - Här finns ett urval av Mischas väskor (de mest populära väskorna men tyvärr inte i alla färger). Ett stort plus för en fast fraktkostnad på 60 sek.

Debenhams.com
- Ska du till London och shoppa så kan du spana in väskorna live hos Debenhams!

Vad tycker ni om Mischa Bartons väskor?


färgklickar i mocka

Skrivet 2010-02-18 @ 15:30:56 i shopping


Påsväska med nitar, Asos.com 433 sek // Rosa pumps, Nelly.com 299 sek // Lila väska, Halens 749 sek // Turkos kuvertväska, Accent 199 sek // Gröna pumps, Asos.com 433 sek.

Vad tycker du om färgstark mocka? Jag väntar fortfarande på dagen då jag hittar ett par pumps i gul mocka, det vore de ultimata sommarskorna!

skor med klack och fransar

Skrivet 2010-02-18 @ 10:30:30 i dagens accessoar

Jag älskar kläder och accessoarer som för tankarna till indianer och bohem stilen! Dessa skor är en perfekt blandning mellan detta och den moderna stadstjejen. Jag bär gärna dem i beige till sommaren! Kommer från Nelly.com och kostar 449 sek. Finns här.

as seen on cheryl cole

Skrivet 2010-02-17 @ 20:22:21 i shopping

Det var så roligt att se era olika åsikter angående skorna från Topshop, så jag tänkte därför visa er dessa handskar jag hittade hos Asos! Eller kan man ens kalla det för handskar? Catwoman is in the house, typ! Vad tycker ni: hit, miss eller mittemellan (kanske funkar det på scen för artister)? Finns här.

randig tubsjal

Skrivet 2010-02-17 @ 11:35:25 i dagens accessoar

Denna godbit kommer från Gina Tricot och kostar bara 129 sek. Jag älskar att sjalen är i tubmodell, och det randiga känns helt rätt och superfräscht! Finns här.

Kul att jag hamnade på förstasidan idag förresten! Det är så roligt att se att det finns SÅ många olika åsikter om skorna tycker jag. Nu ska jag springa iväg för lite jobb, så hörs vi igen ikväll!

roliga pasteller hos topshop

Skrivet 2010-02-17 @ 00:05:30 i shopping

Topshop visar upp exempel på vårens pastell trend, och inte bara på kläder utan även på en hel drös accessoarer! Mest fascinerad är jag utav skorna på bilden, jag kan inte riktigt förstå mig på dem. De prickar in flera vårtrender så som pastell, sportigt och trä. Men jag kan inte bestämma mig, är de fula/coola/snygga? Jag väljer en livlina och frågar publiken! Vad tycker ni?

klocka med virat band

Skrivet 2010-02-16 @ 23:01:27 i dagens accessoar


Precis en sådan här klocka behöver jag! Jag klarar mig inte utan klocka, men tycker ibland att en stor klocka kan "ta över" för mycket när man har armband osv. Därför är den här perfekt, diskret men fortfarande snygg. Finns hos Modekungen.se för 499 sek.

dags att ta hand om dina smycken

Skrivet 2010-02-16 @ 13:30:29 i läsvärt

Hur förvarar man smycken bäst? Kan man slippa missfärgade smycken? Vad bör man undvika? Här kommer några punkter med smarta  tips som får dina smycken att hålla sig fina längre!

♥ Det är ju ingen gåta varför smycken blir fula om de ligger hoptrasslade i en liten låda. Låt de hänga, eller ligga en och en på ett mjukt underlag. En annan anledning till att låta de ligga en och en är att olika metaller kan missfärga varandra. Undvik att förvara smycken alldeles för slarvigt, låt oss säga ett exempel: Släng inte ner de i väskan tillsammans med nycklar, repor vill vi helst undvika.

♥ Undvik starkt ljus som kan bleka smycken, förvara de därför på ett ställe där de inte utsätts för fukt och sol (undvik att förvara smycken i badrum).

♥ Oavsett material på dina smycken så tar de skada och blir fula av tex smink, parfrym, hårprodukter och bodylotions. Du bör även hålla de borta från vatten. Sätt därför på dig dina smycken när du är helt färdigfixad, och ta av dig dem innan du tvättar dig.

♥ Tänk på att smycken i trä kan färga av sig, var därför försiktig att använda träsmycken när du bär ljusa kläder.

♥ Vill du undvika att dina silversmycken blir missfärgade (svarta eller kanske även lite gula)? Missfärgningar på smycken beror på att de oxideras pågrund av svavel som finns i luft, tyger och faktiskt även i vår egen hud! Ett smycke kan därför oxideras olika snabbt beroende på vem som bär det, då vi alla utsöndrar olika mycket svavel. Lätt oxidering av dina smycken kan putsas bort med en torr handduk eller linnetrasa (viktigt att de är torra!). Men lättast undviker du oxidering genom att putsa av dina smycken regelbundet.

♥ Guld kan också oxideras men det tar längre tid, men undvik pooler då klorin har en oxiderande effekt på guldet!

kuvertväska i färgglad mocka

Skrivet 2010-02-16 @ 13:05:46 i dagens accessoar

Här har ni gårdagens köp (kunde inte logga in på bloggen igår, så den kommer nu istället)! Jag fyndade denna väska på  Accent för 150 sek (!!!). Den kostar 199 sek, men just nu har Accent 25% rabatt på alla handväskor. Den smaragdgröna föll mig i smaken bäst.

för dig som suktat efter fiona paxton...

Skrivet 2010-02-15 @ 19:59:07 i shopping

Jag skrev om Fiona Paxtons rockiga smycken här för ett par månader sedan. Idag hittade jag ett armband som tydligt är inspirerat av Fiona Paxton, fast hos Asos.com för ca 222 kronor (äkta skinn). Kanske inte lika detaljrikt, men kan kanske ändå stilla ha-begäret?

summering av vecka 6

Skrivet 2010-02-14 @ 13:16:55 i blogazine


Denna vecka har jag hyllat den största accessoaren: bältet, här på bloggen. Tips och inspiration på hur du bär bältet på bästa sätt, samt en hel del shoppingtips! Eftersom det idag är alla hjärtans dag har jag självklart även smygit in lite romantiska accessoarer. Detta hände på bloggen under vecka 6!:

Jag dissade stövlar på sommaren, håller du med?
Underbara, älskade SKÄRP! En hyllning till den största accessoaren.
Cocoo.se har fått in en massa vårfint, just nu får du 15% rabatt på hela sortimentet.
Romantiska detaljer som passar perfekt till alla hjärtans dag.


8/2: Wang inspirerade skor.
9/2: Cool kuvertväska från Topshop.com.
10/2: Bälte med vintagekänsla.
11/2: Bälte som kan användas på flera sätt.
12/2: Ett skärp som piffar upp det mesta!
13/2: Underbart halsband med berlocker.
14/2: Armband från Scorett.



Angelica Blick
har en helt underbar samling av smycken, spana bara in detta!

♥ Frankrike är ändå inte så långt bort, men där kan man tydligen gå i klackar utan att slå sönder sig! Kolla bara in Betty, hon klagar på att det är för kallt för att gå utan tights! TÄNK om man ändå kunde få gå i klackar och tights!

Glöm inte att tipsa mig om underbara bloggar och andra inspirerande saker på nätet!


sista minuten tips

Skrivet 2010-02-14 @ 13:16:31 i dagens accessoar

Dessa snygga armband kanske kan vara ett tips för alla killar där ute som just insåg att flickvännen förväntar sig något idag? De kostar 149 kr styck hos Scorett och går hem hos de flesta då de är både enkla och trendiga. Till alla tjejer: Skynda att köpa dessa om du gillar vad du ser, jag tror de tar slut snabbt! Spring till Scorett nu!

lekfulla berlocker

Skrivet 2010-02-13 @ 14:50:22 i dagens accessoar

Detta underbara berlock halsband passar perfekt till modet i vår och sommar! Passar lika bra till den randiga sailorstilen som till de skira färgerna och tygerna. Kostar 16 pund (ca 182,50 sek) och finns här.

romantiska detaljer till alla hjärtans dag

Skrivet 2010-02-12 @ 22:28:47 i shopping

På Söndag (14/2) är det alla hjärtans dag, och vad passar då bättre än romantiska detaljer till din outfit? Tänk skira färger, volanger, spets och blommor.

Brev halsband, Accessorize 5 pund // Hårspänne med rosett, Topshop.com 6 pund // Paraply med spetsmönster, Miss Selfridge 7 pund // Sjal med blommor, Gina Tricot 129 sek // Quiltad väska, Asos.com 185 sek // Skor med volanger, Boohoo.com 30 pund.

Vill du omvandla pund till sek så kan du göra det här. Hoppas ni alla får en helt underbar alla hjärtans dag! Jag har aldrig tyckt att den är så viktig eller firat den men det är alltid roligt att ha en anledning att shoppa! ;)
P.S. Jag har lite problem med att få mina nya inlägg att synas på bloggen, är det bara problem här hos mig?


ett skärp som piffar upp det mesta!

Skrivet 2010-02-12 @ 18:10:55 i dagens accessoar

Dessa skärp är perfekta om man har en förövrigt ganska enkel outfit och behöver lite roliga detaljer för att piffa upp det hela! Nitar, kedjor och flera olika färger gör matchnings-möjligheterna oändliga. Konjaksbrunt till coola westernbruden, svart för den rockiga modebloggaren och kanske ljusrosa eller ljusgrå till dig som vill vara lite vårfin?

Skärpen kommer från Boohoo.com och kostar 8 pund styck (!), finns här!. Förövrigt en himla härlig webshop med extremt bra priser. Är otroligt sugen på att klicka hem en del saker, men har inte hört något om sidan innan... Någon som har några shopping erfarenheter från Boohoo? Dela gärna med er!

vårnyheter hos härliga cocoo.se

Skrivet 2010-02-12 @ 11:57:58 i shopping

Den svenska webshopen Cocoo.se har fått in helt sjukt snygga smycken i sin vårkollektion! Jag är särskilt förälskad i smyckena med korall och turkosa detaljer, men det finns en härlig blandning av allt: Rockigt, bohem, romantiskt och lekfullt kawaii. Tror att det är dags att besöka Cocoo's egna butik på Söder snart, men vet inte riktigt om jag vågar för jag skulle komma ut därifrån så himla mycket fattigare!

Just nu får ni alla bloggläsare som handlar hos cocoo.se 15% rabatt på ert köp när ni anger rabattkoden "bloggspecial", erbjudandet gäller fram till den 7 mars så passa på!


skärp med flera användningsområden

Skrivet 2010-02-11 @ 22:01:38 i dagens accessoar


Här kommer ännu ett litet tips på ett snyggt skärp! Detta coola skärp kommer ifrån Mangos vårkollektion och kan även användas som halsband. Finns i svart och guld och kostar 599 sek. Jag tycker det matchas snyggast med spetsklänning som på bilden ovan! Finns här.

bälte med vintage känsla

Skrivet 2010-02-10 @ 12:55:52 i dagens accessoar

Jag kör vidare på "skärp temat" här i bloggen och tänkte att i samband med "dagens accessoar" så visar jag upp ett par snygga skärp för er shoppingsugna!

Detta vintage inspirerade skärp kommer från Asos.com och kostar ca 148,50 sek. Funkar att använda till det mesta och fixar den där lyxiga, gammeldags känslan till din outfit! Finns här.

the belt edition

Skrivet 2010-02-10 @ 02:04:28 i läsvärt

Att bara stänga det där spännet på bältet du håller runt din midja kan komma att förändra din outfit helt och hållet, bli pricken över i:et eller ge din kropp den perfekta figuren. Man ska aldrig underskatta skärpet med andra ord! Skärpets utförande varierar med modet, som tex om det ska vara brett, smalt eller kanske flera smala på en gång. Detsamma med vart på kroppen det ska sitta. Här kommer några viktiga punkter om skärp!


Skärp på bilden: Vitt med guldnitar, Topshop.com 25 pund // Vitt med silverspänne, H&M 79,50 sek // Beige med nitar, Gina Tricot 99 sek // Skärp med nitar och kedja, Asos.com 185 sek.

Våga testa nytt! Du kan bära ett skärp på så många olika sätt. De kan hålla upp dina jeans, eller markera din midja när du bär en oversized top. Testa ett bälte utanpå din jacka (tex trenchcoaten), ett riktigt hett tips för en stilig look!

Midjemarkera mera! Sätt ett skärp i midjan för att trolla fram den där perfekta kvinnliga siluetten. Här gäller det dock att tänka logiskt, ett skärp i midjan kan göra mycket för en outfit men i vissa fall passar det inte alls!

Just-nu-trenden. Det är mycket billigare att investera i ett skärp än i en helt ny outfit. Sugen på rock och nitar? Satsa på ett nitprytt skärp. Ute efter bohemlooken? Satsa på ett broderat! Osv osv.

Statement skärp! När en outfit känns tråkig kanske du är van att hänga på dig tex ett stort statement-halsband? Varför inte lämna halsbanden hemma en dag och satsa på ett skärp med stora, galna detaljer istället? Låt skärpet vara smycket (skippa då halsband helt och hållet så att det inte blir för mycket)!


tuff clutch med nitdetaljer

Skrivet 2010-02-09 @ 16:33:26 i dagens accessoar

Denna lilla goding kommer från topshop.com, är i äkta läder och den flyttar hem till dig för 35 pund (ca 400 sek). Jag gillar den konjaksbruna skarpt, den för nästan tankarna lite till Alexander Wangs s/s 2010 kollektion, tycker ni inte?

stövlar på sommaren?

Skrivet 2010-02-09 @ 00:43:15 i läsvärt


Jag vill göra detta lilla inlägg som ett litet tillägg på inlägget "4 viktiga punkter om skor", där jag avslutade med att fråga vilka skomissar ni tycker är värst. Jag har funderat och kommit fram till att det värsta jag vet är stövlar på sommaren!

Då menar jag inte ankelboots, inte heller att det är fult med cowboyboots som hos D&G. Jag tycker att Lady Gaga kan bära lackstövlar med bara ben, men hon är Lady Gaga. Men jag tycker det är hemskt att se tjejer med sina gamla slitna Mockastövlar från vintern, tillsammans med bara ben och jeanskjol. Jag tror faktiskt inte att jag kan tänka mig någon värre skomiss, för det finns nog få saker som kan se så "white-trash" ut på ett totalt ocharmigt sätt. Stövlar bör bäras med strumpbyxor, jeans eller andra benbeklädnader helt enkelt.

Så glöm inte att slänga in de vadhöga stövlarna i garderoben när våren väl är här! Håller ni med, eller inte?

wang inspirerat hos asos.com

Skrivet 2010-02-08 @ 20:50:21 i dagens accessoar

Dessa snygga Wang inspirerade ankelboots kommer från den engelska webshopen Asos.com och kostar ca 581 sek. Billigare än Scoretts Wang-kopia och betydligt billigare än originalet! Finns här.

summering av vecka 5

Skrivet 2010-02-08 @ 11:50:25 i blogazine


Det var som sagt en lugn vecka här på bloggen, men nu är det Måndag (=ny vecka nya tag, haha). Rösta gärna på mig som veckans blogg här.

1/2: Påväska med nitar.
Hur man bär 10 ringar på två händer.
2/2: Söta körsbärsörhängen.
Ännu en stilikon: Världens sötaste Betty.
Jennie blev den glada vinnaren i tävlingen!
4/2: Färgglad mockaväska.
7/2: Söta små örhängen i form av ankare.

söta små ankare

Skrivet 2010-02-07 @ 18:06:53 i dagens accessoar

Jag lever! Haft fullt upp med andra saker än bloggen den här veckan tyvärr. Här får ni iallafall dagens accessoartips! 3-pack med örhängen i form av ankare från Kappahl, kostar endast 49,50 och kommer vara superfina till våren!

Jag har förresten blivit nominerad till veckans blogg hos Frida M, om ni kan förlåta mig för dålig uppdatering får ni hemskt gärna gå in och rösta här!

färgglad mockaväska

Skrivet 2010-02-04 @ 14:32:37 i dagens accessoar

Färgglad mocka är en av vårens stora trender som skådas både på skor och väskor. Pricka in trenden med denna snygga väska från halens.se i lila mocka (finns även i svart), som blir din för 749 sek. Finns här.

och vinnaren i tävlingen är...

Skrivet 2010-02-04 @ 14:00:10 i TÄVLING


Grattis Jennie! Du har vunnit de fina "3 i 1-ringarna" från Maria Laakso/Milasilver.se, och blivit kontaktad via den mail du uppgav till mig. Var vänlig och svara på detta mail snarast för att bekräfta att du sett detta :)

Hade gärna skickat ut dessa fina ringar till alla er som var med och tävlade, men det går ju tyvärr inte. Men tack till er alla som var med och ett STORT tack till Maria Laakso/Milasilver.se för att jag fick hålla i den här tävlingen.


the statements stilikoner // The most pretty, Betty.

Skrivet 2010-02-03 @ 00:56:11 i stilikoner


Ja, vad mer kan man säga om Betty förutom att hon är helt underbart söt och äger en garderob värd att slåss för. Betty är helt enkelt en sådan tjej som är så söt att hon kan kasta på sig lite vad som helst, och ändå alltid komma undan med det. Då blir hon ju bara ännu sötare när det faktiskt är så att hon klär sig helt underbart, och har en accessoar samling jag inte skulle tacka nej till och som hon dessutom alltid använder på ett alldeles perfekt sätt! Just därför blir Betty en stilikon här på bloggen, hon är inte känd som Gaga eller Rihanna, men är ändå minst lika bra!

Alla bilder i detta inlägg kommer från leblogdebetty.com

Jag skulle kunna posta tusen bilder med fina saker från hennes blogg, men det skulle ju ta ett tag. Så ta er själva en titt på hennes blogg, och spana in hennes underbara samling med skor, väskor, smycken, handskar och den coola "Thriller"-jackan såklart!


sweet like cherry

Skrivet 2010-02-02 @ 19:01:31 i dagens accessoar

Dessa supersöta örhängen kommer ifrån Topshop.com och blir dina för 7 pund*. Liknande finns även på Gina Tricot för 79 sek. Tänk er bara vad sött i sommar tillsammans med en vippig, marinblå sommarklänning!

*7 pund är i dagsläget värt en sådär 81,50 sek!

att bära 10 ringar

Skrivet 2010-02-01 @ 22:22:15 i läsvärt
"Hejhej jag har ett problem.. Jag har köpt en massa ringar! Har typ 10 stycken nu. Nu är det så att jag vet vilka ringar som matchar varandra. Men däremot vet jag inte på vilket finger jag ska ha stora eller små. Silvriga eller svarta. Skulle du kunna göra ett inlägg om ringar?" /Anonym

Jag tycker faktiskt inte att det finns några regler för hur man bär upp alla dessa ringar just nu. Tänk på att blanda upp de silvriga med de svarta, så att du inte har en hand med svarta ringar och en med silvriga. Blanda upp de stora ringarna med små, enklare ringar. Kolla bilderna nedan och inspireras!


Man ska inte heller vara rädd för att bara bära en ring totalt, man måste inte trycka på en ring på varje finger. Tänk på att om man har ringar som kräver uppmärksamhet så kommer folk att titta, så håll naglarna snygga och händerna rena ;)

På tal om ringar! Tävlingen där man kan vinna 3 stilrena ringar i äkta silver från Milasilver.se avslutas nu på onsdag, så passa på. De ringarna är perfekta att matcha och blanda upp med andra ringar!

påsväska med nitar

Skrivet 2010-02-01 @ 12:32:32 i dagens accessoar


Väskor i påsmodell kommer stort i år, och syns redan överallt på internet, med Wangs "Diego bag" i spetsen. Denna lite billigare variant kommer ifrån Accent, och blir din för 399 sek.




www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0