julklappstips 2009 // del 1: till mamma

Skrivet 2009-11-19 @ 22:05:58 i julklappar

Nu börjar det bli dags att inhandla årets julklappar (okej, kanske inte riktigt än men snart). Här tipsar jag om fina julklappar i alla prisklasser, som alla kan beställas hem via nätet så att du slipper springa runt och svettas dan före dan. Först ut är julklappar till Mamma!


 En fin vardagsväska är alltid uppskattad, och går att finna i de flesta prisklasser. Denna kommer från Have2have.se och kostar 425 kronor.

 Ett armband med din mammas barns namn känns personligt och fint, du kan hitta detta på bilden hos butikstil.se för 659 kronor. Finns plats för tre namn.

 Doftljus! Jag vet inte hur det är med era mammor, men min mamma avgudar lyxiga doftljus. På NK har de jättefina, men detta på bilden kommer från barodmar.jetshop.se och kostar 379 kronor.

 Trendiga armband med lyxig känsla finns från märket BADOS. Stilrena, enkla och passar de flesta. Du hittar de hos bland annat Barodmar.jetshop.se och hos accessora.se från 159 kronor.

 Lyxig plånbok, kan vara något för dig som vill satsa en extra slant på din kära mor. En plånbok används länge och är en investering, klart uppskattad. Denna är från Calvin Klein och finns hos ASOS.COM för ca 1050 kronor.

Kommentarer
Postat av: CLIP

Åh, vad härligt med tips! Jag hittar aldrig något bra, mamma är ganska lätt, men det är värre med pappa, haha:)

2009-11-20 @ 21:13:56
URL: http://clip.blogg.se/
Postat av: CLIP

ja, gör det, det skulle vara jättebra!=)

2009-11-21 @ 00:25:22
URL: http://clip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn

Kom ihåg mig?

Mail






P.S. Kommentarer med spam om gratis sidor osv, godkännes ej.
Trackback



www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0