Pimpa ditt plagg med kedjor bara för dagen

Skrivet 2010-03-20 @ 01:21:49 i how to

En läsare önskade lite fler tips på hur man kan piffa till sina plagg på enkla sätt! Just nu är det väldigt inne med armygröna jackor, och jag har sett flera tjejer som pimpat dessa jackor med kedjor på axlarna (eller varför inte på bara ena axeln?). Detta är superenkelt att fixa själv och det behöver inte vara en permanent förändring, när du tröttnat på kedjor tar du bort dem i ett nafs. Självklart fungerar detta även lika bra på kavajen och på andra överdelar.


Min gröna jacka kommer från Only/Vero Moda och kostar bara 200 kronor, ett bra budgettips! Kedjor kan man hitta billigt hos tex Panduro, samma sak med säkerhetsnålar (om du inte har de hemma redan).



Du fäster säkerhetsnålarna från insidan på plagget, placera dem där du vill att kedjorna ska gå emellan. Var kreativ, varför inte låta kedjorna hänga från fickan på bröstet? Du behöver inte placera dem precis som jag gjort. Du kan även använda dig av fler säkerhetsnålar och låta de gå runt hela axeln. Du trär på kedjan på nålen och sedan sticker du in säkerhetsnålen igen på baksidan och fäster.



Du bestämmer själv hur det ska se ut och hur långt ner kedjorna ska hänga. Fram och tillbaka, fram och tillbaka tills du är nöjd! Man får öppna och stänga säkerhetsnålarna några gånger lite försiktigt så att inte kedjorna ramlar av.



Färdigt! Lätt som en plätt. Ett annat alternativ kan vara att ha flera kedjor i olika längder, där du fäster ett smyckeslås på slutet av varje kedja. Då kan du placera säkerhetsnålarna där du känner för att ha dem, och sedan bara sätta fast kedjorna i dem.

Kommentarer
Postat av: jenny

läckert!

2010-03-20 @ 12:28:08
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: www.alexandrastyle.se

Snyggt som tusan!



www.alexandrastyle.se

2010-03-22 @ 11:23:54
URL: http://www.alexandrastyle.se
Postat av: mli

jätetesnyygggt!

vet du vart man kan köpa märken? typ i tyg kanske? Och hur skulle man isf fästa dom?

mejl mej gärna, taack

2010-09-12 @ 17:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn

Kom ihåg mig?

Mail






P.S. Kommentarer med spam om gratis sidor osv, godkännes ej.
Trackback



www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0