3 olika stilar för Studenten

Skrivet 2010-05-11 @ 18:47:47 i fixa stilen/inspiration
Tar du studenten i år? Din vita studentklänning går att göra rätt mycket med beroende på vad du väljer för accessoarer till, inspireras av de tre olika stilarna nedan (3 stilar som även funkar hela sommaren). Många gör felet att köpa en helt galen klänning för sjukligt mycket pengar som man aldrig någonsin mer använder, samt kanske köper ett par vita skor som bara funkar till student och bröllop.

Var realistisk, du kommer att bära klänningen när du springer ut och på din mottagning. Gillar du din klänning överhuvudtaget så bär den för guds skull inte på flaket om du nu ska åka på ett sådant, det är ett klännings-mord! Styla din klänning med accessoarer som du känner är DU, och som även funkar hela sommaren lång! Var en smart student.



Romantiska Pasteller - En stil som passar bra till klänningar med mycket volang, spets och andra söta detaljer. Satsa på sommarens populära nudefärgade skor och andra pasteller, så kommer du att kunna använda dessa till allt resten av sommaren.
Klänning, topshop.com 45 Pund // Armband, Cocoo.se 245 Sek // Väska, Asos 404 Sek // Skor, Asos 461 Sek.

Elegant - Passar bra för dig som vill vara klassiskt snygg och investera i tex ett par skor som alltid funkar. Satsa på enkla svarta pumps, klassiska smycken och en enkel kuvertväska. Detta är saker som håller år efter år, såväl till vardags som till fest!
Klänning, Gina Tricot 299 Sek // Halsband, Kappahl 89,50 Sek // Kuvertväska, Asos 173 Sek // Pumps, Have2have 598 Sek.

Etno Bohem - Etno är en stil som kommer stort i sommar! Har du planerat att gå på många festivaler så kan du återanvända dessa accessoarer hela sommaren lång. Du kommer definitivt ha en egen stil på studenten!
Tunika, H&M 299 Sek (i butik 20/5) // Halsband, Accessorize 16 Pund // Väska, Topshop 22 Pund // Kilklackar, Nelly 399 Sek.

Mitt bästa studenttips är att ta det lugnt med alkoholen (jag tog studenten för två år sedan och är redan en kärring, jag vet)! Du kommer att vara igång från typ 8 på morgonen till morgonen därefter. Nöj dig med ett glas champagne på morgonen och kör sen vatten, man har så jäkla kul att alkohol BEHÖVS inte. När jag tog studenten var det sjukt varmt och många svimmade på sina flak, då alkohol och värme inte är världens bästa kombo. Tar du det lugnt under dagen kan du ha riktigt kul på kvällen också, istället för att däcka på din mottagning och missa hela kvällen. Åh, jag vill ta studenten igen!
Kommentarer
Postat av: jenny

åh den första looken va jätte fin!

2010-05-12 @ 00:16:37
URL: http://jjennnyys.blogg.se/
Postat av: La Linda

Störtskön blogg! Snygga collage och härliga shoppingtips. Bra jobbat!

2010-05-12 @ 16:01:19
URL: http://www.lalinda.se
Postat av: a l e x a n d r a - foto, inspiration, mode, personligt

Hade jag tagit studenten igen hade jag valt trean!

2010-05-12 @ 20:53:27
URL: http://alexandradr.se

Kommentera inlägget här:

Namn

Kom ihåg mig?

Mail






P.S. Kommentarer med spam om gratis sidor osv, godkännes ej.
Trackback



www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!




Kattakvack.se MyShoebox.se AngelicaBlick.se
Columbine Smille @ Freshnet.se Eddo @ blogg.se LeBlogDeBetty.com
KarinBylund.se Ems



RSS 2.0